Whitepaper E-facturatie

E-facturatie heeft de toekomst. Maar in het bedrijfsleven stuurt men liever pdf-facturen per e-mail naar elkaar. Zowel technologische ontwikkelingen als de overheid gaan op zeer korte termijn een belangrijke rol spelen in de adoptie van e-facturatie.

Lees er alles over in onze white paper.

  ic-whitepaper-efacturatie-adoptie-v4

   

   Webinars

   Bekijk direct onze opgenomen webinars terug. Deze webinars nemen we van tijd tot tijd opnieuw op waardoor ze actueel blijven.

   Procesoptimalisatie en datamanagement


   Automatisering zorgt voor controle en kostenbesparing. Maar het werkt alleen als processen zijn geoptimaliseerd en data is gestandaardiseerd. Met onze lean agile aanpak helpen wij organisatie met procesoptimalisatie en datamanagement.

    

   icreative-webinar-procesoptimalisatie

    

   Accounts payable automatisering


   Automatisering van factuurverwerking is redelijk eenvoudig als processen zijn gestroomlijnd en data is gestandaardiseerd. Toch valt er genoeg winst te behalen met tal van slimmigheden. We geven je graag een impressie van Basware invoice processing.

   icreative-webinar-accounts-payable

    

   P2P / Procurement automatisering


   Directe inkoop is meestal goed georganiseerd. Indirecte inkoop niet. Ondanks dat de totale uitgaven gering zijn, is de bestelfrequentie hoog en daarmee de verborgen kosten ook. Met Basware purchase kan de tail spend onder beheer worden gebracht, terwijl de bestellingen door de business wordt uitgevoerd.  

   icreative-webinar-automatisering