PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

TECHNOLOGIE

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

1 min read

Wat is er nieuw in Basware?


‘Versie 18.10 was een grote release voor Purchase’, merkte Martijn Hoogendijk op tijdens het webinar “What’s new in Basware”, georganiseerd door ICreative. Hoogendijk doorliep 20 nieuwe features die zijn toegevoegd aan versies 18.10 tot en met de nog maar net verschenen versie 19.3.

Basware kent sinds versie 18.10 20 nieuwe features, 37 verbeteringen en 136 bug fixes. Van de nieuwe features hebben er 9 betrekking op purchase requistion, 5 op analytics en de overige op order creation, receiving goods, invoice automation, en invoice matching.

‘Er is een hele nieuwe sectie voor guided buying’, laat Hoogendijk weten. ‘Daarnaast bevat release 19.2 het een aantal mooie nieuwe tools voor analytics, zoals een performance dashboard en een productivity dashboard.’ Hij plaatste hierbij de kanttekening dat voor de on-premise gebruikers geldt dat 18.2 de laatste release vormt.

De meeste nieuwe features treden automatisch in werking. In de gevallen dat Basware-gebruikers de functionaliteit zelf niet kunnen activeren zonder een consultant in te schakelen, gaf Hoogendijk een indicatie van het benodigde aantal consultancyuren alvorens dieper in te zoomen op de werking van de functionaliteit. Ook besteedde hij aandacht aan de transitie naar Edge.

Meer weten?

Kijk het webinar terug of neem direct contact op met ICreative via +31 (0) 318 49 31 50