PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

icreative-webinar-procesoptimalisatie


Onze business consultants benaderen vraagstukken over inkoop en factuurverwerking vanuit verwachtingen, processen en data.
Bekijk het webinar

2 min read

Is uw huidige Purchase to Pay-leverancier aantoonbaar futureproof?

Featured Image

Dat technologische ontwikkelingen razendsnel gaan is, ook voor u, bekende kost. Dat het als gevolg daarvan almaar belangrijker wordt om met partijen in zee te gaan die betrouwbaar, onafhankelijk en innovatief zijn ook. Maar hoe bereikt u dat nu concreet?

Sjoerd de Heer, Solution Architect ICreative vertelt: “Juist omdat de ontwikkelingen zo snel gaan is het van belang om te beseffen dat specialisten in purchase to pay en e-facturatie oplossingen, naast bovenstaande kenmerken ook continuïteit en flexibiliteit moeten kunnen bieden.”

Futureproof purchase to pay

“Onafhankelijkheid is daarbij een belangrijk thema. Specifiek, onafhankelijkheid van applicaties die vandaag én morgen worden gebruikt, waardoor een nieuwe applicatie, bijvoorbeeld, makkelijker kan worden geïmplementeerd binnen een bestaande software omgeving. Dat is een van de redenen dat we, bij wijze van futureproof purchase to pay oplossing, gebruik zijn gaan maken van enterprise service bus”, vervolgt Sjoerd.

“In gewoon Nederlands: Het vereenvoudigt de communicatie tussen ons als aanbieder en u als afnemer, doordat er een speciale messagebus (een soort postbus) is gebruikt. Je zou het als een koppelmechanisme kunnen zien dat in te richten is naar klantspecifieke wensen. Doordat de interne verwerking en inhoud losgekoppeld is van het bericht aan de klant.”

Futureproof purchase to pay

De voordelen

“Groot voordeel is dat deze futureproof purchase to pay cloudoplossing totale transparantie biedt rondom uw data."

“Alle gegevens zijn van het begin tot het eind traceerbaar, waardoor eventuele fouten gemakkelijk te herleiden zijn. Daarnaast wordt de data zo bewaard dat deze ook benaderbaar is als er zich bijvoorbeeld een pc-storing voordoet. Daarom kunnen we nu nog proactiever richting de klant reageren. Soms ontdekken we al issues nog voordat de klant in kwestie in de gaten heeft wat er speelt”, aldus Sjoerd. “Ook is het mogelijk om op nagenoeg alle bestandsformaten te anticiperen, bijvoorbeeld bij ingescande facturen of andere documenten. Verder hebben we een release-cyclus opgezet, waarbij we enkele keren per jaar verbeteringen doorvoeren en communiceren naar onze klanten. Als je het kort samenvat kun je stellen dat we de service aan onze afnemers nog verder verbeterd hebben door deze omschakeling.”

Theoretisch? Kom koffie drinken!

“Ik kan me best voorstellen dat het nogal theoretische materie is. Ook na het lezen van dit artikel. Onthoud dat ICreative als professionele partner continu in ontwikkeling is om het beste te bieden dat de technologie op dit moment aankan. Ik vind het woord ontzorgen nogal populair, maar toch is het precies wat ons onderscheidt van andere partners: we bieden ontzorging in het gehele proces in plaats van er een klein onderdeel uit te nemen. Even bijpraten met een kop koffie kan natuurlijk ook”, besluit Sjoerd, “dat verheldert vaak een heleboel.”

Met vriendelijke groet,

Sjoerd de Heer, Solution Architect ICreative
sdeheer@icreative.nl
06 17 538 235

Maak kennis met ... Christian Willemsen

Maak kennis met ... Christian Willemsen

Na Rogier Termeer en Danny Kind, is het nu de beurt aan Christian Willemsen om zich aan u voor te stellen. Waar houdt hij zich als Senior Business...

Lees verder
Maak kennis met ... Rogier Termeer

Maak kennis met ... Rogier Termeer

In deze rubriek maakt u kennis met de ICreative teamleden. Ditmaal de eer aan E-invoicing Consultant Rogier Termeer om zich aan u voor te stellen.

Lees verder
ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

ICreative heeft na een onafhankelijke audit door TÜV opnieuw de ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017 certificeringen behaald. Dit toont aan dat onze...

Lees verder