PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

INTEGRATIES

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

1 min read

ICreative is Certified Partner van DICO Standaard

Featured Image

De Purchase to Pay-oplossing van ICreative is officieel DICO gecertificeerd. Dit betekent dat bedrijven in de bouw- en technieksector met onze software verzekerd zijn van kwalitatieve gegevensuitwisseling conform de DICO Standaard.


De DICO Standaard is net als  UBL, eFactura en SETU een standaard om bijvoorbeeld facturen, productgegevens en orders elektronisch uit te wisselen tussen klanten en leveranciers. DICO is speciaal ontwikkeld voor partijen in de Nederlandse bouw- en installatiebranche.

De standaard omvat een set afspraken die spelregels biedt voor de elektronische uitwisseling van informatie tussen fabrikanten, groothandels, bouw-, onderhouds- en installatiebedrijven en woningcorporaties. 
 

Waarom de DICO Standaard?

Met deze platformonafhankelijke berichtenstandaard kunnen bedrijven in de bouw- en technieksector naadloos, veilig en zonder fouten informatie delen tussen hun computersystemen.

Zo hoeven zowel de verstuurder als de ontvanger de informatie niet meer handmatig in te voeren in hun eigen systemen, een tijdrovend en foutgevoelig klusje.

Stichting Ketenstandaard beheert DICO

De Stichting Ketenstandaard is een onafhankelijke organisatie die samenwerkt met partners en deelnemers uit de gehele bouw- en technieksector voor het ontwikkelen en beheren van standaarden voor alle fasen van het bouwproces , waaronder DICO. 

Iedere dag wordt er al meer dan een miljoen keer informatie uitgewisseld met DICO.

DICO documenten ontvangen en verwerken met ICreative

Als trotse implementatiepartner van Ketenstandaard hebben wij de DICO Standaard volledig geïntegreerd in onze softwareoplossing. Deze is dan ook officieel DICO gecertificeerd. Dit betekent dat u zorgeloos documenten conform DICO kunt ontvangen en verwerken in uw systemen.

Of het nu gaat om facturen, orderbevestigingen, pakbonnen of prijslijsten: op al uw binnenkomende documenten wordt de DICO Standaard ondersteund en toegepast voor een eenduidige, automatische verwerking.

Ongeacht het type document en in welke vorm u het ontvangt, ICreative zorgt voor de goede interpretatie en verwerking. 

Wilt u DICO documenten ontvangen?

Met onze oplossing kunt u zorgeloos documenten conform de DICO Standaard ontvangen en verwerken. Benieuwd naar de mogelijkheden of direct aan de slag? Neem contact met ons op.

Neem contact op