PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

INTEGRATIES

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

1 min read

Richard van Hooijdonk keynotespreker Basware Connect Solutions

Trendwatcher en futuroloog Richard van Hooijdonk is de afsluitende keynotespreker tijdens Basware Connect Solutions op 20 juni 2018. Hij spreekt over disruptieve technologieën en laat zien welke impact dit heeft voor finance-afdelingen. 

Tijdens Basware Connect Solutions 2018 in Utrecht laat Basware, samen met partners ICreative en Ricoh, zien wat er allemaal mogelijk is met de nieuwste technologieën en is er speciale aandacht voor Basware’s cloudoplossing Alusta SaaS. Naast succesverhalen van gebruikers en informatieve sessies over de software, neemt Richard van Hooijdonk de bezoekers aan het eind van de bijeenkomst mee naar de toekomst.

Van Hooijdonk merkt steeds vaker dat vooruitdenken, wat volgens hem heel belangrijk is om te kunnen overleven, moeilijk is voor mensen. ‘Veel bedrijven, instellingen, overheden, maar ook ziekenhuizen doen elke dag precies hetzelfde, waardoor ze niet zijn voorbereid op steeds sneller gaande veranderingen. Ze zijn niet gemaakt om te veranderen en houden vast aan bestaande processen’, zegt Van Hooijdonk. ‘Je klaarmaken voor de toekomst begint met het durven loslaten van oude waarden en modellen en dat vereist een andere mindset.’

Tijdens zijn lezing laat Van Hooijdonk onder meer zien hoe je zo’n mindset-verandering aanpakt.

Meer informatie en aanmelden>>