Gartner benoemt Basware in 2019 wederom als leider

Voor de vierde keer is Basware uitgeroepen tot leider in het Gartner Magic Quadrant 2019 voor Procure-to-Pay Suites. Ontdek waarom Basware is herkend in het Magic Quadrant.

Hoe is Basware uitgeroepen tot leider in Gartner’s Magic Quadrant?

Een leverancier herkennen als een P2P Magic Quadrant Leader gebeurt niet in een oogwenk. De beslissing wordt genomen via een gedetailleerd, grondig en uitgebreid proces. Met behulp van klantonderzoeken, interviews en uitgebreide demo’s van leveranciersoplossingen evalueert en rangschikt Gartner verschillende procure-to-pay (P2P) leveranciers op hun vermogen om hun visie te definiëren en uit te voeren via hun producten. Vervolgens worden de leveranciers georganiseerd in vier kwadranten:

  • Uitdagers: die leveranciers met een hoog vermogen om uit te voeren, maar een lage volledigheid van visie.
  • Nichespelers: die leveranciers met een laag vermogen om uit te voeren en een lage volledigheid van de visie.
  • Visionairs: die leveranciers met een laag vermogen om uit te voeren en een hoge volledigheid van visie.
  • Leiders: die leveranciers met een hoog vermogen om uit te voeren en een hoge volledigheid van visie.

Door onze ervaring met het onderzoeksproces zijn wij van mening dat leveranciers van P2P worden beoordeeld op basis van belangrijke elementen zoals algemene gebruikerservaring, productfuncties, integratie en implementatie, en service en ondersteuning.

basware is niet nieuw in het P2P-landschap en we geloven dat onze 30+ jaar ervaring in de branche, innovatieve roadmap en focus op klantensucces ons voor de vierde keer plaatsing in het “Leader” -kwadrant heeft opgeleverd. Wij geloven dat het ook een getuigenis is van onze stabiliteit, betrouwbaarheid en betrouwbaarheid als een P2P-leverancier. Kernspelers zoals wij blijven meestal hangen.

We zijn van mening dat de voortdurende plaatsing van Basware in het kwadrant van de leiders bevestigt wat volgens ons de drijvende krachten zijn achter onze marktprestaties:

1. De bruikbaarheid van onze oplossing: constante oplossingoptimalisatie en ontwikkeling van innovatieve, geautomatiseerde technologieën helpen klanten om 100% zichtbaarheid en transparantie van hun uitgaven te realiseren.

2. Schaalbaarheid over de hele wereld: onze gebruikersinterface is beschikbaar in 25 talen, we bieden klantenondersteuning in 8 talen en we voldoen volledig aan verschillende regelgeving voor e-facturering in 55 landen.

3. Uitgebreide ERP-integratiemogelijkheden: onze P2P-oplossing kan naadloos worden geïntegreerd met meer dan 250 ERP / financiële systemen, waardoor de processen van klanten worden gestroomlijnd en de transparantie van klanten in hun toeleveringsketens wordt vergroot.

Onze Diensten

ICreative transformeert gefragmenteerd processen met ongestructureerde informatie naar data-gedreven en intelligente purchase-to-pay en e-facturatie oplossingen.

AUTOMATISERING

Wij implementeren en supporteren cloud software van enkele grote wereldspelers.

EXCELLENCE

Met procesoptimalisatie en verbetering van datakwaliteit leveren wij P2P Excellence.

ACADEMY

Wij bieden continue trainingen en webinars aan en organiseren een jaarlijkse klantendag.

Blijf op de hoogte

Ontvang per e-mail het laatste nieuws over purchase-to-pay automatisering!