PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

TECHNOLOGIE

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

1 min read

Klaus Andersen nieuwe CEO Basware

Klaus Andersen, geboren in 1964, is met ingang van 20 juni 2019 de nieuwe CEO van Basware. Hij vervulde deze positie al op interimbasis sinds het vertrek van Vesa Tykkyläinen in maart dit jaar.

Klaus Andersen kwam in september 2018 bij Basware aan boord als Chief Technology Officer en lid van het Executive Team. Voordat hij bij Basware in dienst trad, werkte hij bij Itiviti. Bij dit technologiebedrijf was hij Executive Vice President Global Engineering sinds 2015. Daarvoor vervulde hij verschillende senior managementposities bij SimCorp, een Deens bedrijf dat IT-oplossingen en expertise biedt aan vermogensbeheerders bij financiële instellingen.

Ilkka Sihvo, voorzitter van de Raad van Bestuur, zegt over zijn aanstelling: "De Raad van Bestuur heeft een uitgebreide internationale zoektocht gedaan voor een nieuwe CEO en Klaus blonk uit met zijn uitgebreide ervaring in senior managementposities in de software-industrie. Gedurende zijn tijd als interim CEO heeft hij reeds groots leiderschap getoond en laten zien dat hij de onderneming heel goed begrijpt.’ De Raad van Bestuur heeft het volste vertrouwen in zijn capaciteiten om Basware naar winstgevende groei te leiden.