PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

icreative-webinar-procesoptimalisatie


Onze business consultants benaderen vraagstukken over inkoop en factuurverwerking vanuit verwachtingen, processen en data.
Bekijk het webinar

1 min read

Basware ontvangt Green Supply Chain Award

Featured Image

Basware heeft de Green Supply Chain Award 2020 van het internationale vaktijdschrift Supply & Demand Chain Executive ontvangen. ‘De milieu-impact van facturering wordt in de supply chain vaak over het hoofd gezien’, merkt Basware CEO Klaus Andersen op.

Naast bedrijven die duurzaamheid een kernonderdeel van hun supply chain-strategie maken en werken aan het behalen van meetbare duurzaamheidsdoelen binnen hun eigen supply chains, erkent de Green Supply Chain Award ook leveranciers van supply chain-oplossingen en -diensten die hun klanten helpen bij het bereiken van deze meetbare duurzaamheidsdoelen.

Basware wil als softwareleverancier ook graag een rol spelen bij de bescherming van het milieu, nu en voor onze toekomstige generaties. Volgens eigen onderzoek dat Basware in 2028 publiceerde, kan het overschakelen van papieren facturen naar elektronisch factureren leiden tot 36 procent minder CO2-uitstoot. Immers, hoe verder geautomatiseerd het factuurverwerkingsproces is, des te minder papier er nodig is.

Klaus Andersen, CEO Basware

Klaus Andersen: ‘Wij zijn van mening dat duurzaamheid onderdeel van de dagelijkse routine moet zijn en geen extra stap. Daarom hebben we onlangs technologie geïntroduceerd om onze klanten te helpen bij het verduurzamen van hun factuurverwerkingsprocessen.’ Zo heeft Basware recent het Carbon Footprint Index-dashboard geintroduceerd, waarmee klanten hun CO2-uitstoot per factuur kunnen bekijken en de index kunnen vergelijken met vergelijkbare bedrijven. ‘We laten op deze manier zien hoe purchase-to-pay automatisering echt een groene impact kan hebben en zijn vereerd met deze prijs’, aldus Andersen.

Maak kennis met ... Christian Willemsen

Maak kennis met ... Christian Willemsen

Na Rogier Termeer en Danny Kind, is het nu de beurt aan Christian Willemsen om zich aan u voor te stellen. Waar houdt hij zich als Senior Business...

Lees verder
Maak kennis met ... Rogier Termeer

Maak kennis met ... Rogier Termeer

In deze rubriek maakt u kennis met de ICreative teamleden. Ditmaal de eer aan E-invoicing Consultant Rogier Termeer om zich aan u voor te stellen.

Lees verder
ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

ICreative heeft na een onafhankelijke audit door TÜV opnieuw de ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017 certificeringen behaald. Dit toont aan dat onze...

Lees verder