Whitepaper

De financiële functie in bedrijven zit in een transitie die gestuurd wordt door de toenemende digitalisatie van informatiestromen binnen organisaties.

Lees er alles over in onze white paper.

  ic-whitepaper-leanfinance-2021-v4

   

   1 min read

   Basware benoemd tot de 50 bedrijven die u moet kennen

   Featured Image

   Dat Basware als standaard wordt gezien voor automatische factuurverwerking mag geen nieuws heten. Maar Basware investeert de laatste jaren stevig in de ontwikkeling van een inkoopoplossing voor bedrijven dat hoofdzakelijk gericht is op het op een gereguleerde wijze bestellen van goederen voor secundaire bedrijfsactiviteiten.

   Deze ontwikkelingen zijn niet onopgemerkt gebleven.
   Basware is erkend als een van de “50 bedrijven die u moet kennen” door Spend Matters, 's werelds grootste informatiebron voor inkoop- en supply chain-professionals. De vermelde “bedrijven die u moet kennen” worden onafhankelijk geselecteerd door het analistenteam tijdens meerdere debatrondes, waarbij de nadruk ligt op factoren zoals innovatie, aanwezigheid op de markt, technische competentie en het leveren van oplossingen.

   “Nog nooit stond inkooptechnologie zo centraal bij bedrijven. Nu bedrijven hun toeleveringsketens en bedrijfsresultaten nauwlettend onder de loep nemen om zich te beschermen tegen volatiliteit, heeft de inkooptechnologieruimte in 2021 alleen maar meer bekendheid gekregen - zowel bij klanten als bij investeerders", aldus Nick Heinzmann, de leider van het analistenteam van Spend Matters.

   Basware biedt een geavanceerde en intuïtieve inkoopoplossing voor organisaties die hun inkoopprocessen willen automatiseren om gebruikersacceptatie te stimuleren, uitgaven beter te beheren, verwerkingskosten te verlagen en de samenwerking met leveranciers te vergroten.

   "Ik geloof dat onze verschijning op deze lijst te danken is aan de trifecta die onze uitgebreide en geavanceerde e-procurement-oplossing biedt: hoge gebruikersacceptatie, samenwerking met leveranciers en zichtbaarheid van de uitgaven", zegt Katy Fonteyn, Director, Procurement Solutions, Basware. “We streven er voortdurend naar om e-procurement zo gemakkelijk mogelijk te maken; we horen zelfs van klanten dat inkoop bij ons zo eenvoudig en intuïtief is dat medewerkers het niet gebruiken omdat ze daartoe gedwongen worden, maar omdat het de snelste manier is om dingen te krijgen die ze nodig hebben.”

   DICO SALES005 - ICreative ontzorgt bouwsector op weg naar elektronisch factureren

   Levert u producten en diensten aan de bouwsector en verstuurt hiervoor facturen? Dan krijgt u per 1 januari 2022 te maken met de aangekondigde...

   Lees verder

   Zero-day lek "Spring4Shell" actief in Java Spring Framework

   Donderdag 31 maart 2022 is een lek bekend geworden in Java Spring Framework. Op basis hiervan hebben we meteen onderzoek verricht op onze omgevingen...

   Lees verder

   Basware’s impactscore voor klimaatverandering overtreft gemiddelde in IT sector

   Het Carbon Disclosure Project (CDP) is een wereldwijde instelling zonder winstoogmerk dat de milieu-impact van organisaties en steden openbaar maakt...

   Lees verder