PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

INTEGRATIES

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

1 min read

Basware benoemd tot de 50 bedrijven die u moet kennen

Featured Image

Dat Basware als standaard wordt gezien voor automatische factuurverwerking mag geen nieuws heten. Maar Basware investeert de laatste jaren stevig in de ontwikkeling van een inkoopoplossing voor bedrijven dat hoofdzakelijk gericht is op het op een gereguleerde wijze bestellen van goederen voor secundaire bedrijfsactiviteiten.

Deze ontwikkelingen zijn niet onopgemerkt gebleven.
Basware is erkend als een van de “50 bedrijven die u moet kennen” door Spend Matters, 's werelds grootste informatiebron voor inkoop- en supply chain-professionals. De vermelde “bedrijven die u moet kennen” worden onafhankelijk geselecteerd door het analistenteam tijdens meerdere debatrondes, waarbij de nadruk ligt op factoren zoals innovatie, aanwezigheid op de markt, technische competentie en het leveren van oplossingen.

“Nog nooit stond inkooptechnologie zo centraal bij bedrijven. Nu bedrijven hun toeleveringsketens en bedrijfsresultaten nauwlettend onder de loep nemen om zich te beschermen tegen volatiliteit, heeft de inkooptechnologieruimte in 2021 alleen maar meer bekendheid gekregen - zowel bij klanten als bij investeerders", aldus Nick Heinzmann, de leider van het analistenteam van Spend Matters.

Basware biedt een geavanceerde en intuïtieve inkoopoplossing voor organisaties die hun inkoopprocessen willen automatiseren om gebruikersacceptatie te stimuleren, uitgaven beter te beheren, verwerkingskosten te verlagen en de samenwerking met leveranciers te vergroten.

"Ik geloof dat onze verschijning op deze lijst te danken is aan de trifecta die onze uitgebreide en geavanceerde e-procurement-oplossing biedt: hoge gebruikersacceptatie, samenwerking met leveranciers en zichtbaarheid van de uitgaven", zegt Katy Fonteyn, Director, Procurement Solutions, Basware. “We streven er voortdurend naar om e-procurement zo gemakkelijk mogelijk te maken; we horen zelfs van klanten dat inkoop bij ons zo eenvoudig en intuïtief is dat medewerkers het niet gebruiken omdat ze daartoe gedwongen worden, maar omdat het de snelste manier is om dingen te krijgen die ze nodig hebben.”