PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

icreative-webinar-procesoptimalisatie


Onze business consultants benaderen vraagstukken over inkoop en factuurverwerking vanuit verwachtingen, processen en data.
Bekijk het webinar

1 min read

Basware benoemd tot de 50 bedrijven die u moet kennen

Featured Image

Dat Basware als standaard wordt gezien voor automatische factuurverwerking mag geen nieuws heten. Maar Basware investeert de laatste jaren stevig in de ontwikkeling van een inkoopoplossing voor bedrijven dat hoofdzakelijk gericht is op het op een gereguleerde wijze bestellen van goederen voor secundaire bedrijfsactiviteiten.

Deze ontwikkelingen zijn niet onopgemerkt gebleven.
Basware is erkend als een van de “50 bedrijven die u moet kennen” door Spend Matters, 's werelds grootste informatiebron voor inkoop- en supply chain-professionals. De vermelde “bedrijven die u moet kennen” worden onafhankelijk geselecteerd door het analistenteam tijdens meerdere debatrondes, waarbij de nadruk ligt op factoren zoals innovatie, aanwezigheid op de markt, technische competentie en het leveren van oplossingen.

“Nog nooit stond inkooptechnologie zo centraal bij bedrijven. Nu bedrijven hun toeleveringsketens en bedrijfsresultaten nauwlettend onder de loep nemen om zich te beschermen tegen volatiliteit, heeft de inkooptechnologieruimte in 2021 alleen maar meer bekendheid gekregen - zowel bij klanten als bij investeerders", aldus Nick Heinzmann, de leider van het analistenteam van Spend Matters.

Basware biedt een geavanceerde en intuïtieve inkoopoplossing voor organisaties die hun inkoopprocessen willen automatiseren om gebruikersacceptatie te stimuleren, uitgaven beter te beheren, verwerkingskosten te verlagen en de samenwerking met leveranciers te vergroten.

"Ik geloof dat onze verschijning op deze lijst te danken is aan de trifecta die onze uitgebreide en geavanceerde e-procurement-oplossing biedt: hoge gebruikersacceptatie, samenwerking met leveranciers en zichtbaarheid van de uitgaven", zegt Katy Fonteyn, Director, Procurement Solutions, Basware. “We streven er voortdurend naar om e-procurement zo gemakkelijk mogelijk te maken; we horen zelfs van klanten dat inkoop bij ons zo eenvoudig en intuïtief is dat medewerkers het niet gebruiken omdat ze daartoe gedwongen worden, maar omdat het de snelste manier is om dingen te krijgen die ze nodig hebben.”

Maak kennis met ... Christian Willemsen

Maak kennis met ... Christian Willemsen

Na Rogier Termeer en Danny Kind, is het nu de beurt aan Christian Willemsen om zich aan u voor te stellen. Waar houdt hij zich als Senior Business...

Lees verder
Maak kennis met ... Rogier Termeer

Maak kennis met ... Rogier Termeer

In deze rubriek maakt u kennis met de ICreative teamleden. Ditmaal de eer aan E-invoicing Consultant Rogier Termeer om zich aan u voor te stellen.

Lees verder
ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

ICreative heeft na een onafhankelijke audit door TÜV opnieuw de ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017 certificeringen behaald. Dit toont aan dat onze...

Lees verder