Whitepaper E-facturatie

E-facturatie heeft de toekomst. Maar in het bedrijfsleven stuurt men liever pdf-facturen per e-mail naar elkaar. Zowel technologische ontwikkelingen als de overheid gaan op zeer korte termijn een belangrijke rol spelen in de adoptie van e-facturatie.

Lees er alles over in onze white paper.

  ic-whitepaper-efacturatie-adoptie-v4

   

   1 min read

   Basware benoemd tot de 50 bedrijven die u moet kennen

   Featured Image

   Dat Basware als standaard wordt gezien voor automatische factuurverwerking mag geen nieuws heten. Maar Basware investeert de laatste jaren stevig in de ontwikkeling van een inkoopoplossing voor bedrijven dat hoofdzakelijk gericht is op het op een gereguleerde wijze bestellen van goederen voor secundaire bedrijfsactiviteiten.

   Deze ontwikkelingen zijn niet onopgemerkt gebleven.
   Basware is erkend als een van de “50 bedrijven die u moet kennen” door Spend Matters, 's werelds grootste informatiebron voor inkoop- en supply chain-professionals. De vermelde “bedrijven die u moet kennen” worden onafhankelijk geselecteerd door het analistenteam tijdens meerdere debatrondes, waarbij de nadruk ligt op factoren zoals innovatie, aanwezigheid op de markt, technische competentie en het leveren van oplossingen.

   “Nog nooit stond inkooptechnologie zo centraal bij bedrijven. Nu bedrijven hun toeleveringsketens en bedrijfsresultaten nauwlettend onder de loep nemen om zich te beschermen tegen volatiliteit, heeft de inkooptechnologieruimte in 2021 alleen maar meer bekendheid gekregen - zowel bij klanten als bij investeerders", aldus Nick Heinzmann, de leider van het analistenteam van Spend Matters.

   Basware biedt een geavanceerde en intuïtieve inkoopoplossing voor organisaties die hun inkoopprocessen willen automatiseren om gebruikersacceptatie te stimuleren, uitgaven beter te beheren, verwerkingskosten te verlagen en de samenwerking met leveranciers te vergroten.

   "Ik geloof dat onze verschijning op deze lijst te danken is aan de trifecta die onze uitgebreide en geavanceerde e-procurement-oplossing biedt: hoge gebruikersacceptatie, samenwerking met leveranciers en zichtbaarheid van de uitgaven", zegt Katy Fonteyn, Director, Procurement Solutions, Basware. “We streven er voortdurend naar om e-procurement zo gemakkelijk mogelijk te maken; we horen zelfs van klanten dat inkoop bij ons zo eenvoudig en intuïtief is dat medewerkers het niet gebruiken omdat ze daartoe gedwongen worden, maar omdat het de snelste manier is om dingen te krijgen die ze nodig hebben.”

   De ISO-certificeringen van ICreative, toegekend door auditor TÜV

   ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

   ICreative heeft na een onafhankelijke audit door TÜV opnieuw de ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017 certificeringen behaald. Dit toont aan dat onze...

   Lees verder

   Maak kennis met ... Danny Kind

   In deze nieuwe rubriek, die vanaf heden elke kwartaalnieuwsbrief zal terugkeren, stellen we graag onze teamleden aan u voor. Oudgediende Danny Kind...

   Lees verder
   ICreative breidt activiteiten uit naar UK ism Basware

   ICreative breidt activiteiten uit naar Verenigd Koninkrijk

   ICreative breidt haar activiteiten uit naar het Verenigd Koninkrijk. In nauwe samenwerking met Basware, toonaangevend leverancier van procure to pay...

   Lees verder