ICreative verkozen tot partner van het jaar

Ede, Nederland, 13 februari 2017 – ICreative is wederom gekozen tot Basware partner van het jaar. En daar zijn we natuurlijk best trots op. Zeker in de wetenschap dat we al 14 jaar een partnerschap hebben met de grootste softwareleverancier op het gebied van inkoop- tot betalingsautomatisering. “Het geeft blijk van waardering dat wij na al die jaren deze onderscheiding in ontvangst mogen nemen,” aldus Vincent Wouters, Managing Director ICreative. “Basware heeft zich door de jaren heen ontpopt als een speler van formaat en wij zijn in feite in die ontwikkeling mee gegaan. Uiteraard over een veel kleiner geografisch gebied, maar ook over een veel korter tijdsbestek.”

Tijdens het Basware partner event, dat op 7 februari werd gehouden, werd de onderscheiding uitgereikt. Het partner event stond in het teken van de laatste ontwikkelingen, waaronder de nieuwe e-procurement catalog oplossingen en de algehele transitie naar Cloud oplossingen. “Uiteraard gaan wij ons best doen om de onderscheiding ook in de toekomst met nieuwe Cloud diensten in de wacht te slepen.”

Over ICreative

ICreative levert purchase to pay en e-facturatie oplossingen. Als dé Basware partner in de Benelux, automatiseren wij het inkoopproces en de factuurverwerking bij grote organisaties, multinationals, onderwijs- en overheidsinstellingen. Ongeacht de ERP systemen in gebruik, waaronder SAP en Oracle, en ongeacht het aantal kantoren, landen, valuta’s en talen van toepassing.

Team ICreative

Team ICreative