Whitepaper

De financiële functie in bedrijven zit in een transitie die gestuurd wordt door de toenemende digitalisatie van informatiestromen binnen organisaties.

Lees er alles over in onze white paper.

  ic-whitepaper-leanfinance-2021-v4

   

   2 min read

   Basware Professional Event 2020: Doorwerken en verbonden blijven

   Laat afstand geen belemmering zijn om je werk goed uit te voeren en verbonden te blijven met partners en collega’s. Dat was de algehele boodschap van het allereerste Basware Professional Event online. ‘Vandaag gaan we het hebben over werken op afstand: wat het betekent om op afstand te werken en hoe Basware met succes deze nieuwe norm heeft doorlopen’, zei gastheer Peter Derksen in zijn openingswoord.

   ‘De wereldwijde pandemie onderstreept dat bedrijven niet altijd fysieke aanwezigheid op kantoor nodig hebben om productief te kunnen functioneren. Bij onze Basware SaaS-klanten gaat het purchase-to-pay proces gewoon door. Natuurlijk zijn we erg trots op onze productkwaliteit, maar werk gaat over meer dan alleen resultaten boeken, het gaat ook over relaties’, zegt Peter Derksen.

   Zowel Basware als ICreative werken aan een aantal nieuwe functies die de softwaremogelijkheden zullen verbeteren. Het online Basware Professional Event op 26 november jongstleden bood de perfecte mogelijkheid om de ontwikkelingen met ICreative klanten te kunnen delen. Daarnaast was vormde het mooie een gelegenheid om met elkaar in contact te blijven. Peter: ‘We zijn bij ICreative van mening dat we fysieke afstand kunnen bewaren en toch zinvolle interacties met elkaar kunnen aangaan.’

   Door de presentaties dit jaar online en in het Engels te doen, had als bijkomend voordeel dat ook klanten uit het buitenland ook aanwezig konden zijn. Er namen mensen deel uit onder andere België, Duitsland, Oostenrijk, Portugal en Tsjechië.

   Gevarieerd programma

   Vincent Wouters trapte af met een update over ICreative. Hij verwelkomde de nieuwe klanten, waaronder een aantal Engelse, en vertelde hoe de business in mei in eerste instantie stagneerde maar dat dit in de zomer gelukkig sterk aantrok waardoor ICreative alsnog een goed jaar draait.

   Emelie Steckel van Inter IKEA Systems b.v. sprak over de internationale roll-out van Basware SaaS en zoomde daarbij in op IKEA Supply AG in Zwitserland, waar ze van een handmatig naar een automatisch factuurverwerkingsproces gingen. Ook ging ze in op de uitdagingen die de pandemie veroorzaakt.

   Er was tijdens het event uiteraard volop aandacht voor nieuwe en aankomende functionaliteiten in Basware en ICreative add-ons. Taco Slob sprak over recente ontwikkelingen zoals AP Pro, workload manager en Smartpdf. Ook vertelde hij over Accrual Reporting, Power Users en Payment Plans. Berjan van den Broek liet onder meer een oplossing zien die de complexiteit van de approval matrix in Basware reduceert en demonstreerde live de ICreative Procuration Manager.

   Het gevarieerde programma werd afgesloten met Godelieve Meeuwissen, auteur van de boeken “Inspirerend leiderschap op afstand” en “Zin houden in je werk”. Ze gaf praktische tips om het thuiswerken vol te kunnen houden. Een hiervan was: geen overleg voor de middag. De ochtenduren zijn volgens haar vooral geschikt voor concentratie, de middaguren voor communicatie. ‘Veel van mijn tips zijn open deuren, maar dat wil dat nog niet zeggen dat mensen het ook doen’, aldus Godelieve Meeuwissen.

   Het Basware Professional Event is volgend jaar op donderdag 25 november 2021.
   Reserveer deze datum alvast in je agenda!

   DICO SALES005 - ICreative ontzorgt bouwsector op weg naar elektronisch factureren

   Levert u producten en diensten aan de bouwsector en verstuurt hiervoor facturen? Dan krijgt u per 1 januari 2022 te maken met de aangekondigde...

   Lees verder

   Zero-day lek "Spring4Shell" actief in Java Spring Framework

   Donderdag 31 maart 2022 is een lek bekend geworden in Java Spring Framework. Op basis hiervan hebben we meteen onderzoek verricht op onze omgevingen...

   Lees verder

   Basware’s impactscore voor klimaatverandering overtreft gemiddelde in IT sector

   Het Carbon Disclosure Project (CDP) is een wereldwijde instelling zonder winstoogmerk dat de milieu-impact van organisaties en steden openbaar maakt...

   Lees verder