Werken bij ICreative

ICreative is gevestigd in een statig pand te midden van een bedrijventerrein in Ede. We zijn een echte specialist die helemaal thuis is in automatisering van het zogenaamde inkoop- tot betalingsproces bij omvangrijke en complexe ondernemingen en instellingen.

ICreative iets voor jou?

Als jij houdt van workflow automatisering, systeem integratie, data analyse en/of als je veel kennis van zaken hebt omtrent inkoop- en financiële processen, dan komen we graag met je in contact.

Hiernaast tref je onze actuele vacatures aan. Als geen van de openstaande functies aansluit bij jouw ambities maar je wel enthousiast bent over ICreative, neem dan contact op met onze corporate recruiter Wouter Slot.

Wouter Slot
Corporate Recruiter, Innovestit Group
E: wslot@innovestit.com | M: +31 (0)645031728
www.innovestit.com

Werken bij ICreative

Bij ICreative krijg je veel vrijheid en ruimte voor je eigen ontwikkeling. We bieden je het beste van twee werelden. De voordelen van een kleine organisatie en de uitdaging en complexiteit van toonaangevende klanten.

Diverse collega’s plaatsen met regelmaat een kort artikel over hun werk. Daarmee krijg je een prima beeld van ons werk en wie wij zijn.

Vacatures

Waarom ICreative

ICreative helpt ondernemingen, instellingen en overheden om meer controle op bedrijfsuitgaven te krijgen en het purchase-to-pay proces minder complex, en daarmee kostenefficiënter, te maken. Onze propositie:

Technologie Partner

Wij hebben veel ondernemingen geholpen met implementatie én support van Basware en Kofax technologie. In Nederland en ver daarbuiten.

Kennis Partner

ICreative heeft in de afgelopen 15 jaar veel kennis opgedaan over purchase-to-pay en e-facturatie. Kennis die wij graag delen middels onze Academy.

Excellence Partner

Wij bieden additionele diensen aan om toe te werken naar operational (P2P) excellence, waaronder geautomatiseerde kwaliteitscontrole op inkomende facturen.

Wij staan voor u klaar!

ICreative levert als Basware en Kofax partner, e-facturatie en purchase-to-pay oplossingen aan omvangrijke ondernemingen, instellingen en overheden. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

We houden u via uw Inbox graag op de hoogte omtrent e-facturatie en purchase-to-pay automatisering. Wilt u ook eens van gedachten wisselen omtrent deze onderwerpen, neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.