Werken bij ICreative

ICreative is gevestigd in een statig pand te midden van een bedrijventerrein in Ede. We zijn een echte specialist die helemaal thuis is in automatisering van het zogenaamde inkoop- tot betalingsproces bij omvangrijke en complexe ondernemingen en instellingen.

ICreative iets voor jou?

Als jij houdt van workflow automatisering, systeem integratie, data analyse en/of als je veel kennis van zaken hebt omtrent inkoop- en financiële processen, dan komen we graag met je in contact.

Bij ICreative krijg je veel vrijheid en ruimte voor je eigen ontwikkeling. We bieden je het beste van twee werelden. De voordelen van een kleine organisatie en de uitdaging en complexiteit van toonaangevende klanten.

Hiernaast tref je onze actuele vacatures aan. Als geen van de openstaande functies aansluit bij jouw ambities maar je wel enthousiast bent over ICreative, neem dan contact op met onze corporate recruiter Wouter Slot.

Wouter Slot
Corporate Recruiter, Innovestit Group
E: wslot@innovestit.com | M: +31 (0)645031728
www.innovestit.com

Vacatures

Jeroen Rozeboom

Declaraties zijn facturen, toch?

Bedrijven lopen kansen mis als ze stoppen met automatiseren na een succesvolle implementatie en ingebruikname van een factuurverwerkingssysteem. Door anders te denken, kunnen bedrijven eenvoudig bestaande systemen verder uitnutten. Door een declaratie als een factuur te behandelen en ze mee te nemen in de facturatiestroom, maken bedrijven een einde aan... Lees verder

Wij staan voor u klaar!

Vragen over purchase-to-pay of e-facturatie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.