Resources / Trainingen / Basware Procurement

Training Basware Procurement

Het onder controle krijgen en houden van indirecte kosten wordt steeds belangrijker. Om dit voor elkaar te krijgen, is het zaak om het initieel ingerichte proces in Basware SaaS verder te optimaliseren. Hier valt vaak nog veel te halen. Het komt regelmatig voor dat niet alle mogelijkheden van het systeem worden benut om meer aankopen vast te leggen in een bestelling en op die manier eerder inzicht te krijgen in de verwachte kosten. Ook worden nieuwe functionaliteiten binnen de procurement applicatie niet altijd volledig ingezet.

ICreative geeft interactieve hands-on trainingen waar u leert hoe u de inkoopprocessen van indirect spend verder kunt optimaliseren. Tijdens deze training krijgt u handvatten voor het zo optimaal mogelijk aanmaken van indirect spend orderfacturen binnen Basware SaaS.

Deze training is voor key-users, medewerkers Inkoop, inkoopmanagers, finance managers, verandermanagers en beheerders die werken met Basware SaaS en hun kennis op een hoger niveau willen brengen. Daarnaast is het ook geschikt voor medewerkers, managers en verandermanagers die nieuw zijn in de Basware-applicatie en meer kennis wensen op te doen.

De training wordt gegeven door een senior P2P consultant van ICreative. Deze consultant heeft ruime ervaring op het gebied van implementeren én optimaliseren van Basware P2P omgevingen. De consultant zal ook zijdelings ingaan op de matching tussen de order en de factuur.

icreative-solutions-invoice

Onderwerpen

 • Basware Purchase-to-Pay proces
  Als inleiding gaan we in op het P2P-proces, hoe de diverse functionaliteiten binnen Basware SaaS met elkaar verbonden zijn en geïntegreerd functioneren. Hierbij is het dashboard de centrale plaats voor het managen van de uit te voeren acties. Wij laten u zien welke processen hiermee uitgevoerd en/of gemonitord kunnen worden. We leren u hoe u de focus kunt leggen op die inkooporders waarbij een actie ondernomen dient te worden.
 • Het gebruik van shops
  De gebruiksvriendelijkste wijze van bestellen loopt via webshops en/of catalogi. Wij geven een toelichting op de verschillende mogelijkheden die toegepast kunnen worden én geven aan hoe u deze kunt inzetten binnen uw eigen organisatie.
 • Orders aanmaken en verwerken
  Wij geven u inzicht in de verschillende processen en activiteiten binnen Basware SaaS Procurement en geven inzicht in aanpassingen in het proces die ervoor kunnen zorgen dat meer indirecte inkoop in het systeem vastgelegd gaan worden.
 • Purchase beheer
  Wij laten u zien welke acties door de inkoper geïnitieerd kunnen worden om hiermee een betere controle te krijgen. Onderwerpen zijn onder andere het annuleren van orders, orderafsluiting, exception handling. Ook geven wij tips en tricks in de tools die het onderhoud eenvoudiger maken.

Inschrijven