Systeemintegratie

met ICreative Integration Platform

Met de introductie van Software-as-a-Service is de communicatie tussen uw factuurverwerkings-systeem en andere applicaties gecompliceerder en vereist vaak extra integratie. Voor bedrijven die onvoldoende kennis en geen (of geen geschikte) tool voor interfacing in huis hebben, biedt ICreative uitkomst met het zogenoemde ICreative Integratie Platform.

icreative-systemintegration

 

Integratie met ERP

Met de komst van SaaS is de communicatie tussen verschillende applicaties gecompliceerder en vereist vaak extra integratie. Met SaaS-oplossingen moeten bedrijven extra integraties boven op hun huidige middleware of ERP-systeem bouwen. Dit vereist kennis van de interfaces en wordt voor elke oplossing op maat gemaakt.

icreative-integratie4

 

Geen kennis van interfaces meer nodig

ICreative Integration Platform (IIP) is een middleware platform dat is ontworpen is om flexibiliteit te kunnen bieden. Dit platform verbindt op een eenduidige manier on-premise applicaties, zoals een ERP of financieel systeem met een SaaS–applicatie.

IIP is eenvoudig en snel te implementeren doordat het een eenvoudige architectuur kent waarbij resources binnen het IT-landschap kunnen worden beperkt. Het is vergelijkbaar met de werking van een telefooncentrale. De centrale ontvangt het verzoek en stuurt dit door naar de bestemming, welke ook weer terug kan communiceren.

Met ICreative Integration Platform zijn alle veelgebruikte functies die nodig zijn voor integratie standaard beschikbaar en eenvoudig te implementeren. ICreative heeft sjablonen ontwikkeld voor de meest voorkomende data-integratievraagstukken voor Basware SaaS en ICreative Recognition Service (IRS), dit zal resulteren in een snelle en effectieve implementatie.

Evolutie in factuurverwerking

In de digitale transformatie waarin organisaties verkeren, vormt factuurverwerking een dankbare discipline voor automatisering omdat het proces repetitief en voorspelbaar is. Download deze white paper en krijg direct toegang tot al onze white papers!

ic-whitepaper-evolutie-factuurverwerking-v4

 

Waarom ICreative

ICreative helpt ambitieuze ondernemingen, instellingen en overheden met de digitale transformatie van inkoop en factuurverwerking.

icreative-experienced

Ervaren

Al 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in p2p automatisering voor ambitieuze organisaties en zeer ervaren met wereldwijde roll-outs.

icreative-ambitious

Ambitieus

Wij bieden naast Basware oplossingen, eigen software en diensten aan teneinde de automatiseringsgraad te maximaliseren.

icreative-engaged

Betrokken

Wij zijn trots op onze klanten en zien er met ons dedicated support team op toe dat onze oplossingen in optimale staat blijven werken.

Tijd om te sparren?

Wilt u van gedachten wisselen over systeemintegratie?
Laat hieronder een bericht achter.

Voor overige vragen of opmerkingen kunt u hier contact met ons opnemen.
Voor support kunt u contact opnemen met ons service center.