Scan en Herken Software

Elke papieren factuur die u ontvangt maakt de administratie complexer. Papieren processen en handmatige verwerking kosten immers veel tijd en leiden de aandacht van de bedrijfsvoering af van de primaire focus. En uiteindelijk kosten ze u natuurlijk ook extra personeel en onnodige scantijd. Zeker bij groeiende bedrijven of grote projecten biedt het pakket de flexibiliteit om mee te veren met een snelle toename van het aantal inkomende facturen.

Met de softwareservices van Scan and Capture van Basware kunt u uw hele scan- en herkenproces outsourcen door de papieren en e-mailfacturen van uw leveranciers in te voeren en om te zetten in e-facturen. Voor u als document-ontvangende partij kunt u zo het hele verwerkingsproces papierloos maken. Uw medewerkers gaan complexe facturen meer als uitzonderingsgevallen behandelen en kunnen zich efficiënter richten op hun primaire taken.

Scan and Capture sorteert de inkomende facturen en scant ze met de nieuwste scan- en afleestechnologie. Daarna valideert, extraheert en controleert de software de gegevens op de facturen om fouten te detecteren en waar nodig te corrigeren, zet ze om in een e-factuur en stuurt deze naar uw geautomatiseerde verwerkingssysteem. Scan and Capture kan ook uw leveranciers aansluiten via de gebruiksvriendelijke Supplier Portal. Deze maakt deel uit van het leveranciersactiveringsprogramma.

Waarom ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, e-facturatie en purchase-to-pay oplossingen aan ondernemingen, instellingen en overheden. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van inkoop en factuurverwerking.

Technologie Partner

Wij hebben veel ondernemingen geholpen met implementatie én support van Basware en Kofax producten. In Nederland en ver daarbuiten.

Kennis Partner

ICreative heeft in de afgelopen 15 jaar veel kennis opgedaan over purchase-to-pay, e-facturatie en verandermanagement. Kennis die wij graag met u delen.

Excellence Partner

Waar onze leveranciers stoppen, gaan wij verder met complementaire diensten, zoals geautomatiseerde kwaliteitscontrole op inkomende facturen.

Wij staan voor u klaar!

Vragen over purchase-to-pay of e-facturatie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Alleen aanmelden voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook!