Robotic Process Automation

Robotic Process Automation betekent het inzetten van software robots waarmee repetitief beeldschermwerk kan worden geautomatiseerd. De software robots nemen dus eenvoudig zoek- en typewerk over en doen dit snel en foutloos.

Software Robots

Automatisering van de processen purchase to pay en factuurverwerking geeft meer controle en minder complexiteit. Wanneer u aan deze processen een software robot toevoegt, dan verlopen de onderliggende applicaties nóg beter.

Basware biedt, als wereldwijd toonaangevende leverancier van purchase to pay software voor grote bedrijven en instellingen, een volledig netwerk waarmee werkelijk álle processen binnen uw organisatie gedigitaliseerd kunnen worden. Van bestellingen en betalingen tot inkoop: deze end-to-end oplossing maakt het mogelijk.

Optimalisatie P2P door inzet RPA

Wanneer u deze software van Basware vervolgens combineert met Robotic Process Automation dan hoeft u ook de tijdrovende uitzonderingen niet meer handmatig te managen. Dat werkt zó: RPA- software maakt gebruik van de bestaande applicaties en bootst handelingen, die normaal manueel door medewerkers worden uitgevoerd, na.

Menselijk handelen wordt daardoor overbodig. Het resultaat? Eenvoudige administratieve taken, die terugkerend zijn, zoals in 65% van de gevallen geldt, worden voortaan door software robots uitgevoerd waardoor uw mensen meer (plezierige) tijd voor zinvol werk overhouden en meer concrete waarde aan de supply chain toevoegen. Uw organisatie werkt 24/7 sneller, gerichter én zonder fouten. En bovendien zijn de operationele kosten blijvend lager.

Slim ondernemen betekent, naast focus op uw core business, zinvol combineren van slimme technologie. Maak een einde aan tijdrovend bezig zijn met uitzonderingen, foutgevoelige processen en het werken met onvolledige data. Brengt u uw bedrijf naar een hoger level? Kies voor flow. Neem contact op.

icreative rpa

Coforce – RPA specialist

ICreative levert zelf geen RPA oplossingen. Ons zusterbedrijf Coforce is volledig gericht op het adviseren over en implementeren van software robots. Coforce maakt voor haar oplossingen gebruik van Kofax Kapow.

Waarom ICreative

ICreative helpt ondernemingen, instellingen en overheden om meer controle op bedrijfsuitgaven te krijgen en het purchase-to-pay proces minder complex, en daarmee kostenefficiënter, te maken. Onze propositie:

Technologie Partner

Wij hebben veel ondernemingen geholpen met implementatie van Basware en Kofax technologie en hen aangesloten op het grootste open transactie netwerk ter wereld.

Kennis Partner

ICreative heeft in de afgelopen 15 jaar veel kennis opgedaan over purchase-to-pay en e-facturatie. Kennis die wij graag delen middels onze Academy.

Excellence Partner

Wij bieden additionele diensen aan om toe te werken naar operational (P2P) excellence, waaronder geautomatiseerde kwaliteitscontrole van inkomende facturen.

Wij staan voor u klaar!

ICreative levert als Basware en Kofax partner, e-facturatie en purchase-to-pay oplossingen aan omvangrijke ondernemingen, instellingen en overheden. Onze oplossingen resulteren in meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

We houden u graag op de hoogte omtrent e-facturatie en purchase-to-pay automatisering. Wilt u liever van gedachten wisselen omtrent deze onderwerpen, neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Waarom ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, e-facturatie en purchase-to-pay oplossingen aan ondernemingen, instellingen en overheden. Onze oplossingen resulteren in meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Technologie Partner

Wij hebben veel ondernemingen geholpen met implementatie én support van Basware en Kofax technologie. In Nederland en ver daarbuiten.

Kennis Partner

ICreative heeft in de afgelopen 15 jaar veel kennis opgedaan over purchase-to-pay en e-facturatie. Kennis die wij graag delen middels onze Academy.

Excellence Partner

Wij bieden additionele diensen aan om toe te werken naar operational (P2P) excellence, waaronder geautomatiseerde kwaliteitscontrole op inkomende facturen.

Wij staan voor u klaar!

Wilt u van gedachten met ons wisselen over e-facturatie en purchase-to-pay, neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Wilt u alleen of daarnaast per e-mail op de hoogte blijven van e-facturatie en purchase-to-pay automatisering, dan kunt u zich voor onze maillijst inschrijven.