ICreative Procuration Manager

Het valideren en testen van het procuratieschema wordt met de ICreative Procuration Manager een stuk eenvoudiger.

Wat is het

Procuratieschema’s blijven voor veel organisaties een worsteling. Naarmate er meer medewerkers en administraties betrokken zijn bij het goedkeuringsproces, neemt de complexiteit van een procuratieschema toe en daarmee neemt het aantal fouten dat in het proces sluipt toe.  

Daarom heeft ICreative de Procuration Manager ontwikkeld, een add-on op Basware P2P waarmee functioneel beheerders de goedkeuringsmatrix doorlopend kunnen testen en valideren. 

Met ICreative Procuration Manager ontdek je snel waar de omissies en fouten in het procuratieschema zitten. Na correctie kun je de matrix opnieuw importeren en zal het aantal facturen dat onnodig blijft steken in het systeem afnemen 

Wat levert het op

  • Ondoorbroken en compliant goedkeuringsflows 
  • Reductie van handmatig correcties op facturen die niet juist door de workflow zijn gelopen 
  • Minder risico op fraude

Hoe werkt het

Het valideren en testen van het procuratieschema met ICreative Procuration Manager werkt eenvoudig. U hoeft enkel de procuratiematrix zoals u hem gebruikt in Basware te uploaden. Vervolgens klikt u op valideren en worden alle business rules gecheckt. ICreative Procuration Manager geeft dan fouten en waarschuwingen weer. Deze kunt u corrigeren voordat u de matrix weer uploadt naar Basware.

Ook bevat de tool functionaliteit om de matrix te testen. Wanneer u op testen klikt, krijgt u een scherm waar u een administratie, de dimensies die zijn geconfigureerd in Basware P2P en een coderingsbedrag moet invoeren. Vervolgens toont de ICreative Procuration Manager de goedkeuringsflow zoals die in Basware zou zijn volgens de goedkeuringsmatrix en kunt u door verschillende bedragen in te voeren zien wat dit betekent voor de workflow horen bij de factuur.

Stap 1. In de eerste stap wordt de advanced user rights Excel geüpload. (klik op het beeld om het te vergroten in een nieuw tabblad)

Stap 2. Nadat deze succesvol is geüpload, wordt de matrix inhoudelijk gevalideerd, en worden de fouten en waarschuwingen getoond. (klik op het beeld om het te vergroten in een nieuw tabblad)

Stap 3. Nadat alle kritieke fouten zijn opgelost, is het mogelijk om de procuratie flow te testen door de dimensies van de codering in te vullendaarna wordt visueel de workflow getoond. (klik op het beeld om het te vergroten in een nieuw tabblad)

Ga het gesprek met ons aan

Voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek neem contact op via het contactformulier.

Ik sta u graag te woord!

Ronald den Hartog
rdenhartog@icreative.nl