Oplossingen

Wij transformeren gefragmenteerde processen met ongestructureerde informatie naar data-gedreven en intelligente purchase-to-pay en e-facturatie oplossingen.

Automatisering

Wij implementeren en supporteren automatiseringsoplossingen van enkele grote wereldspelers op het gebied van purchase-to-pay en e-facturatie.

 • Implementatie

  ICreative is implementatiepartner van Basware en Kofax. Onze leveranciers werken steeds meer met Cloud-oplossingen. Dit betekent snelle implementatie van technologie (en integratie met ERP systemen) en vervolgens continue verbeteren en aanpassen van de technologie aan de veranderende wensen en voorwaarden van een onderneming. Trajecten omvatten:

  • Factuurverwerking
  • Inkoopbeheer
  • Contractmanagement
  • Declaratieverwerking

  Voor Basware implementatie bieden wij drie standaard pakketten aan, waarmee een snelle start met Basware kan worden gemaakt.

  Naast automatisering van het purchase-to-pay proces, maken wij gebruik van het Basware Network waarmee het ontvangen én versturen van facturen en inkooporders tussen bedrijven wordt gefaciliteerd. Het Basware Network is het grootste open transactie netwerk in de wereld en is onder meer verbonden aan het PEPPOL netwerk. Wij helpen ondernemingen én hun leveranciers met aansluiting op dit netwerk.

 • Support

  Met ons Service Center bieden wij technische ondersteuning. Het Service Center van ICreative bestaat uit technische consultants die full-time onze klanten ondersteunen.

Waarom ICreative?

 • Gespecialiseerd in automatisering voor grote of ambitieuze ondernemingen
 • Zeer ervaren met wereldwijde roll-outs
 • Met eigen software en diensten maximaliseren we de automatiseringsgraad
 • Een dedicated support team
 • Referenties waar we trots op zijn

Kalender

White Paper | Lean Finance

De financiële functie in bedrijven zit in een transitie die gestuurd wordt door de toenemende digitalisatie van informatiestromen binnen bedrijven. Deze transitie schept legio mogelijkheden om meer controle te krijgen op purchase-to-pay gerelateerde processen én de complexiteit van deze processen te verminderen. Lees er meer over in onze white paper.

Excellence

Wij structureren, verrijken en valideren datastromen, integreren processen die verschillende bedrijfsfuncties raken, en zorgen dat uw leveranciers worden aangehaakt op uw processen. Zo maximaliseren we de automatiseringsgraad

 • Datakwaliteit

  Data validatie & verrijking
  Een factuur kan als e-factuur binnenkomen, maar als de informatie in het databestand (e-factuur) niet klopt of ontbreekt, is automatische verwerking nog steeds niet mogelijk. Wij kunnen de factuur automatisch valideren en verrijken, gebruikmakend van verschillende bronnen, waaronder de crediteurenstamgegevens uit uw ERP syste(e)m(en).
  Meer informatie

  Scan & Herken (OCR)
  Het verwerken van binnenkomende papieren- en pdf-facturen zal nog vele jaren een noodzakelijk kwaad blijven voor organisaties. Uiteraard wilt u het liefst zaken doen op basis van e-transacties (data), maar zolang u en uw leveranciers hier geen gedegen afspraken over maken, is de kans groot dat uw leveranciers facturen vooral als pdf zullen blijven sturen.
  Meer informatie

 • Procesoptimalisatie

  Integratie SaaS applicaties
  Met de introductie van SaaS is de communicatie tussen verschillende applicaties gecompliceerder en vereist vaak extra integratie. Met SaaS-oplossingen moeten bedrijven extra integraties boven op hun huidige middleware of ERP-systeem bouwen. Dit vereist kennis van de interfaces en wordt voor elke oplossing op maat gemaakt. 
  Meer informatie

  Declaratie oplossing
  Automatisering declaraties. Als de factuurstroom automatisch wordt verwerkt, is het een kleine stap om de factuurstroom uit te breiden met de declaratiestroom. Wij hebben een web-based applicatie ontwikkelt waarmee bonnetjes, creditcardtransacties en reiskosten ingediend kunnen worden. De verdere verwerking gebeurt met Basware.
  Meer informatie

  Robotic Proces Automation
  Automatisering van repeterende beeldschermwerkzaamheden. Zo kun je deze technologie het beste beschrijven. Voor veel marginale activiteiten is geen ruimte op de automatiseringsagenda. In dit soort gevallen biedt Robotic Process Automation (RPA) uitkomst. Met RPA kunnen eenvoudige en terugkerende werkzaamheden met businesssoftware en websites, door software robots uit handen worden genomen. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch ophalen van facturen in een online portal van een leverancier.

 • Leveranciersmanagement

  Onboarding leveranciers
  Om snel aan de slag te gaan met e-facturatie en e-ordering is samenwerking met leveranciers nodig. Wanneer gebruik wordt gemaakt van een zogenaamd business netwerk, zoals het Basware Network, wordt er nauwelijks aanpassing van leveranciers gevraagd, maar een bepaalde effort zal desondanks nodig zijn. Wij helpen u met het onboarden van leveranciers op dit netwerk. Dit betekent dat leveranciers hun PDF of XML facturen niet rechtstreeks naar u toesturen, maar naar een nieuw adres.

  Communicatie leveranciers
  Wordt uw crediteurenadministratie regelmatig belast met telefoontjes en e-mails van leveranciers met vragen over hun factuur? Met de Invoice Status Portal van ICreative kunnen leveranciers nu zelf de status van hun aangeboden facturen bekijken.

Nieuws

Blijf op de hoogte

White Paper | Evolutie in Automatische Factuurverwerking

In de digitale transformatie waarin ondernemingen en instellingen intussen al een decennium verkeren, vormt factuurverwerking een dankbare discipline voor automatisering omdat het proces repetitief en voorspelbaar is. Bij een zeker volume aan inkomende facturen kunnen bedrijven de investering al snel terugverdienen. Op papier althans. De werkelijkheid is iets genuanceerder. Automatisering van factuurverwerking is namelijk nooit een voltooid proces; het evolueert door de doorlopende ontwikkelingen op het gebied van software intelligentie.

Ga het gesprek met ons aan

Wilt u eens van gedachten wisselen over purchase-to-pay automatisering en e-facturatie. Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag het gesprek met u aan!

Voor andere vragen, opmerkingen of voorstellen, kunt u hier contact met ons opnemen.
Voor support kunt u contact opnemen met ons service center.ICreative klanten