1 min read

Nieuw! Invoice Status Portal

ICreative introduceert de Invoice Status Portal. Via deze portal kunnen leveranciers op ieder gewenst moment de actuele status van hun aangeboden facturen opvragen.

Wanneer bedrijven veel facturen op jaarbasis ontvangen, dan komen er bij de crediteurenadministratie veel mailtjes en telefoontjes binnen met vragen van leveranciers over de status van hun ingediende facturen. Ze willen weten of de factuur goed ontvangen, of hij al opgepakt is en wellicht het belangrijkste, wanneer hij betaald wordt.

Om de crediteurenadministratie te ontlasten van dergelijke vragen, heeft ICreative een portal ontwikkeld waar leveranciers zelf de status van hun factuur kunnen opzoeken zonder dat ze een login nodig hebben.

Status opvragen

Om de status op te vragen, navigeert de leverancier naar een pagina die de look en feel heeft van de afnemer en hoeft enkel het factuurnummer, de factuurdatum en het brutobedrag van de betreffende factuur exact in te vullen. Vervolgens toont de Invoice Status Portal automatisch waar de factuur zich in het proces bevindt: ontvangen, in behandeling, verwerkt, betaald of geannuleerd. De leverancier kan dan tevens de status van eerder ingediende facturen zien.

Mocht de leverancier vervolgens een vraag willen stellen over de factuur, dan hoeft hij enkel op het e-mail icoon op de betreffende regel te klikken en dan wordt automatisch de e-mailclient opgestart met een e-mail waarin de gegevens van de betreffende factuur al zijn overgenomen, inclusief het door de afnemer gewenste e-mailadres.

Zo heeft een leverancier snel antwoord zonder dat de crediteurenadministratie belast wordt met de vragen en blijft er meer tijd over voor factuurverwerking, wat weer ten goede komt van de gemiddelde doorlooptijd van een factuur.

De portal is te koppelen aan elk factuurverwerkingssysteem en is tweetalig: er valt eenvoudig te switchen tussen Nederlands en Engels.

Vragen hierover?

Bekijk de productpagina of klik hier om contact op te nemen met ICreative

Maak kennis met ... Rogier Termeer

Maak kennis met ... Rogier Termeer

In deze rubriek maakt u kennis met de ICreative teamleden. Ditmaal de eer aan E-invoicing Consultant Rogier Termeer om zich aan u voor te stellen.

Lees verder
ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

ICreative heeft na een onafhankelijke audit door TÜV opnieuw de ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017 certificeringen behaald. Dit toont aan dat onze...

Lees verder
Maak kennis met ... Danny Kind

Maak kennis met ... Danny Kind

In deze nieuwe rubriek, die vanaf heden elke kwartaalnieuwsbrief zal terugkeren, stellen we graag onze teamleden aan u voor. Oudgediende Danny Kind...

Lees verder