Whitepaper

De financiële functie in bedrijven zit in een transitie die gestuurd wordt door de toenemende digitalisatie van informatiestromen binnen organisaties.

Lees er alles over in onze white paper.

  ic-whitepaper-leanfinance-2021-v4

   

   1 min read

   Nieuw! Invoice Status Portal

   ICreative introduceert de Invoice Status Portal. Via deze portal kunnen leveranciers op ieder gewenst moment de actuele status van hun aangeboden facturen opvragen.

   Wanneer bedrijven veel facturen op jaarbasis ontvangen, dan komen er bij de crediteurenadministratie veel mailtjes en telefoontjes binnen met vragen van leveranciers over de status van hun ingediende facturen. Ze willen weten of de factuur goed ontvangen, of hij al opgepakt is en wellicht het belangrijkste, wanneer hij betaald wordt.

   Om de crediteurenadministratie te ontlasten van dergelijke vragen, heeft ICreative een portal ontwikkeld waar leveranciers zelf de status van hun factuur kunnen opzoeken zonder dat ze een login nodig hebben.

   Status opvragen

   Om de status op te vragen, navigeert de leverancier naar een pagina die de look en feel heeft van de afnemer en hoeft enkel het factuurnummer, de factuurdatum en het brutobedrag van de betreffende factuur exact in te vullen. Vervolgens toont de Invoice Status Portal automatisch waar de factuur zich in het proces bevindt: ontvangen, in behandeling, verwerkt, betaald of geannuleerd. De leverancier kan dan tevens de status van eerder ingediende facturen zien.

   Mocht de leverancier vervolgens een vraag willen stellen over de factuur, dan hoeft hij enkel op het e-mail icoon op de betreffende regel te klikken en dan wordt automatisch de e-mailclient opgestart met een e-mail waarin de gegevens van de betreffende factuur al zijn overgenomen, inclusief het door de afnemer gewenste e-mailadres.

   Zo heeft een leverancier snel antwoord zonder dat de crediteurenadministratie belast wordt met de vragen en blijft er meer tijd over voor factuurverwerking, wat weer ten goede komt van de gemiddelde doorlooptijd van een factuur.

   De portal is te koppelen aan elk factuurverwerkingssysteem en is tweetalig: er valt eenvoudig te switchen tussen Nederlands en Engels.

   Vragen hierover?

   Bekijk de productpagina of klik hier om contact op te nemen met ICreative

   DICO SALES005 - ICreative ontzorgt bouwsector op weg naar elektronisch factureren

   Levert u producten en diensten aan de bouwsector en verstuurt hiervoor facturen? Dan krijgt u per 1 januari 2022 te maken met de aangekondigde...

   Lees verder

   Zero-day lek "Spring4Shell" actief in Java Spring Framework

   Donderdag 31 maart 2022 is een lek bekend geworden in Java Spring Framework. Op basis hiervan hebben we meteen onderzoek verricht op onze omgevingen...

   Lees verder

   Basware’s impactscore voor klimaatverandering overtreft gemiddelde in IT sector

   Het Carbon Disclosure Project (CDP) is een wereldwijde instelling zonder winstoogmerk dat de milieu-impact van organisaties en steden openbaar maakt...

   Lees verder