PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

TECHNOLOGIE

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

1 min read

ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

Featured Image

ICreative heeft na een onafhankelijke audit door TÜV opnieuw de ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017 certificeringen behaald. Dit toont aan dat onze producten en diensten kwalitatief, veilig en betrouwbaar zijn.

Wij zetten ons continu in om onze klanten de best mogelijke oplossingen te kunnen bieden. Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid zijn hiervoor onmisbaar.

Continue verbetering

De ISO 9001-certificering vertegenwoordigt de hoogste internationale norm voor kwaliteitsmanagement en is een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid. Deze certificering toont aan dat wij continue verbetering van onze kwaliteit borgen en dat we steeds beter aan de wensen van onze klanten voldoen.

ISO 27001 betreft informatiebeveiliging en de certificering is een erkenning van onze beveiligingsmaatregelen om gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang en mogelijk misbruik. Met ISO 27017 tonen we aan dat ook onze clouddiensten voldoen aan de strenge normen op het gebied van informatiebeveiliging.

ICreative voldoet aan normen

Tijdens het uitgebreide auditproces onderzochten de onafhankelijke professionals van TÜV de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van onze diensten, producten en interne processen. Zij oordeelden dat wij voldoen aan de vastgestelde normen. We zijn trots op deze onafhankelijke erkenning en dat we ook de komende drie jaren weer ISO-gecertificeerd zijn.