Whitepaper E-facturatie

E-facturatie heeft de toekomst. Maar in het bedrijfsleven stuurt men liever pdf-facturen per e-mail naar elkaar. Zowel technologische ontwikkelingen als de overheid gaan op zeer korte termijn een belangrijke rol spelen in de adoptie van e-facturatie.

Lees er alles over in onze white paper.

  ic-whitepaper-efacturatie-adoptie-v4

   

   1 min read

   ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

   Featured Image

   ICreative heeft na een onafhankelijke audit door TÜV opnieuw de ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017 certificeringen behaald. Dit toont aan dat onze producten en diensten kwalitatief, veilig en betrouwbaar zijn.

   Wij zetten ons continu in om onze klanten de best mogelijke oplossingen te kunnen bieden. Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid zijn hiervoor onmisbaar.

   Continue verbetering

   De ISO 9001-certificering vertegenwoordigt de hoogste internationale norm voor kwaliteitsmanagement en is een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid. Deze certificering toont aan dat wij continue verbetering van onze kwaliteit borgen en dat we steeds beter aan de wensen van onze klanten voldoen.

   ISO 27001 betreft informatiebeveiliging en de certificering is een erkenning van onze beveiligingsmaatregelen om gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang en mogelijk misbruik. Met ISO 27017 tonen we aan dat ook onze clouddiensten voldoen aan de strenge normen op het gebied van informatiebeveiliging.

   ICreative voldoet aan normen

   Tijdens het uitgebreide auditproces onderzochten de onafhankelijke professionals van TÜV de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van onze diensten, producten en interne processen. Zij oordeelden dat wij voldoen aan de vastgestelde normen. We zijn trots op deze onafhankelijke erkenning en dat we ook de komende drie jaren weer ISO-gecertificeerd zijn.

   De ISO-certificeringen van ICreative, toegekend door auditor TÜV

   ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

   ICreative heeft na een onafhankelijke audit door TÜV opnieuw de ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017 certificeringen behaald. Dit toont aan dat onze...

   Lees verder

   Maak kennis met ... Danny Kind

   In deze nieuwe rubriek, die vanaf heden elke kwartaalnieuwsbrief zal terugkeren, stellen we graag onze teamleden aan u voor. Oudgediende Danny Kind...

   Lees verder
   ICreative breidt activiteiten uit naar UK ism Basware

   ICreative breidt activiteiten uit naar Verenigd Koninkrijk

   ICreative breidt haar activiteiten uit naar het Verenigd Koninkrijk. In nauwe samenwerking met Basware, toonaangevend leverancier van procure to pay...

   Lees verder