1 min read

ICreative en Promineth starten samenwerking in P2P Process Mining

Om het streven naar continue verbetering en optimalisatie nog beter inhoud te kunnen geven heeft ICreative een samenwerking afgekondigd met de Process Miners van Promineth. Met Process Mining is ICreative nog beter in staat om de procesinrichting en de workflow bij klanten te analyseren en te optimaliseren. Optimaliseren van processen wordt nu nog vaak op basis van onderbuikgevoel gedaan, maar beter is het om op de optimalisatie op basis van onderbouwde feiten te realiseren. ICreative en Promineth introduceren samen ‘P2P Process Mining’.

Process Mining

Process Mining is de meest recente ontwikkeling op het gebied van Business Intelligence en Big Data. ICreative en Promineth hebben hun gezamenlijke kennis en tooling gecombineerd tot een unieke dienst. Het partnerschap combineert de P2P proceskennis van ICreative met de kennis van - en geavanceerde software voor - proces analyse van Promineth. Promineth is een jonge organisatie. Zij richten zich volledig op het optimaliseren van business performance en customer experience.

Hoe werkt P2P Process Mining?

De Process Mining tool analyseert de event logs van het P2P-systeem en genereert een flowchart die het feitelijke proces weergeeft. U krijgt hiermee input om onderbouwde besluiten te nemen over uw procesinrichting.

Wat levert het op?

“Hoe beter we in staat zijn inefficiënties, bottlenecks en fouten in de processen op te sporen, hoe beter we het proces kunnen optimaliseren”, aldus Sjoerd de Heer, Lead Architect bij ICreative. En beter inzicht vertaalt zich voor onze klanten weer in:

  • Lagere kosten, door het terugbrengen van overbodige handelingen.
  • Hogere klanttevredenheid, door snellere doorlooptijden.
  • Betere dienstverlening, door minder fouten in het proces.

Dure grap?

Niet eens. De techniek is snel en laagdrempelig. Een grote investering is niet nodig en de doorlooptijd is verrassend kort.

Neem contact met ons op.

DICO SALES005 - ICreative ontzorgt bouwsector op weg naar elektronisch factureren

Levert u producten en diensten aan de bouwsector en verstuurt hiervoor facturen? Dan krijgt u per 1 januari 2022 te maken met de aangekondigde...

Lees verder

Zero-day lek "Spring4Shell" actief in Java Spring Framework

Donderdag 31 maart 2022 is een lek bekend geworden in Java Spring Framework. Op basis hiervan hebben we meteen onderzoek verricht op onze omgevingen...

Lees verder

Basware’s impactscore voor klimaatverandering overtreft gemiddelde in IT sector

Het Carbon Disclosure Project (CDP) is een wereldwijde instelling zonder winstoogmerk dat de milieu-impact van organisaties en steden openbaar maakt...

Lees verder