PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

icreative-webinar-procesoptimalisatie


Onze business consultants benaderen vraagstukken over inkoop en factuurverwerking vanuit verwachtingen, processen en data.
Bekijk het webinar

1 min read

ICreative en Promineth starten samenwerking in P2P Process Mining

Om het streven naar continue verbetering en optimalisatie nog beter inhoud te kunnen geven heeft ICreative een samenwerking afgekondigd met de Process Miners van Promineth. Met Process Mining is ICreative nog beter in staat om de procesinrichting en de workflow bij klanten te analyseren en te optimaliseren. Optimaliseren van processen wordt nu nog vaak op basis van onderbuikgevoel gedaan, maar beter is het om op de optimalisatie op basis van onderbouwde feiten te realiseren. ICreative en Promineth introduceren samen ‘P2P Process Mining’.

Process Mining

Process Mining is de meest recente ontwikkeling op het gebied van Business Intelligence en Big Data. ICreative en Promineth hebben hun gezamenlijke kennis en tooling gecombineerd tot een unieke dienst. Het partnerschap combineert de P2P proceskennis van ICreative met de kennis van - en geavanceerde software voor - proces analyse van Promineth. Promineth is een jonge organisatie. Zij richten zich volledig op het optimaliseren van business performance en customer experience.

Hoe werkt P2P Process Mining?

De Process Mining tool analyseert de event logs van het P2P-systeem en genereert een flowchart die het feitelijke proces weergeeft. U krijgt hiermee input om onderbouwde besluiten te nemen over uw procesinrichting.

Wat levert het op?

“Hoe beter we in staat zijn inefficiënties, bottlenecks en fouten in de processen op te sporen, hoe beter we het proces kunnen optimaliseren”, aldus Sjoerd de Heer, Lead Architect bij ICreative. En beter inzicht vertaalt zich voor onze klanten weer in:

  • Lagere kosten, door het terugbrengen van overbodige handelingen.
  • Hogere klanttevredenheid, door snellere doorlooptijden.
  • Betere dienstverlening, door minder fouten in het proces.

Dure grap?

Niet eens. De techniek is snel en laagdrempelig. Een grote investering is niet nodig en de doorlooptijd is verrassend kort.

Neem contact met ons op.

Maak kennis met ... Christian Willemsen

Maak kennis met ... Christian Willemsen

Na Rogier Termeer en Danny Kind, is het nu de beurt aan Christian Willemsen om zich aan u voor te stellen. Waar houdt hij zich als Senior Business...

Lees verder
Maak kennis met ... Rogier Termeer

Maak kennis met ... Rogier Termeer

In deze rubriek maakt u kennis met de ICreative teamleden. Ditmaal de eer aan E-invoicing Consultant Rogier Termeer om zich aan u voor te stellen.

Lees verder
ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

ICreative heeft na een onafhankelijke audit door TÜV opnieuw de ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017 certificeringen behaald. Dit toont aan dat onze...

Lees verder