Whitepaper E-facturatie

E-facturatie heeft de toekomst. Maar in het bedrijfsleven stuurt men liever pdf-facturen per e-mail naar elkaar. Zowel technologische ontwikkelingen als de overheid gaan op zeer korte termijn een belangrijke rol spelen in de adoptie van e-facturatie.

Lees er alles over in onze white paper.

  ic-whitepaper-efacturatie-adoptie-v4

   

   1 min read

   ICreative en Promineth starten samenwerking in P2P Process Mining

   Om het streven naar continue verbetering en optimalisatie nog beter inhoud te kunnen geven heeft ICreative een samenwerking afgekondigd met de Process Miners van Promineth. Met Process Mining is ICreative nog beter in staat om de procesinrichting en de workflow bij klanten te analyseren en te optimaliseren. Optimaliseren van processen wordt nu nog vaak op basis van onderbuikgevoel gedaan, maar beter is het om op de optimalisatie op basis van onderbouwde feiten te realiseren. ICreative en Promineth introduceren samen ‘P2P Process Mining’.

   Process Mining

   Process Mining is de meest recente ontwikkeling op het gebied van Business Intelligence en Big Data. ICreative en Promineth hebben hun gezamenlijke kennis en tooling gecombineerd tot een unieke dienst. Het partnerschap combineert de P2P proceskennis van ICreative met de kennis van - en geavanceerde software voor - proces analyse van Promineth. Promineth is een jonge organisatie. Zij richten zich volledig op het optimaliseren van business performance en customer experience.

   Hoe werkt P2P Process Mining?

   De Process Mining tool analyseert de event logs van het P2P-systeem en genereert een flowchart die het feitelijke proces weergeeft. U krijgt hiermee input om onderbouwde besluiten te nemen over uw procesinrichting.

   Wat levert het op?

   “Hoe beter we in staat zijn inefficiënties, bottlenecks en fouten in de processen op te sporen, hoe beter we het proces kunnen optimaliseren”, aldus Sjoerd de Heer, Lead Architect bij ICreative. En beter inzicht vertaalt zich voor onze klanten weer in:

   • Lagere kosten, door het terugbrengen van overbodige handelingen.
   • Hogere klanttevredenheid, door snellere doorlooptijden.
   • Betere dienstverlening, door minder fouten in het proces.

   Dure grap?

   Niet eens. De techniek is snel en laagdrempelig. Een grote investering is niet nodig en de doorlooptijd is verrassend kort.

   Neem contact met ons op.

   De ISO-certificeringen van ICreative, toegekend door auditor TÜV

   ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

   ICreative heeft na een onafhankelijke audit door TÜV opnieuw de ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017 certificeringen behaald. Dit toont aan dat onze...

   Lees verder

   Maak kennis met ... Danny Kind

   In deze nieuwe rubriek, die vanaf heden elke kwartaalnieuwsbrief zal terugkeren, stellen we graag onze teamleden aan u voor. Oudgediende Danny Kind...

   Lees verder
   ICreative breidt activiteiten uit naar UK ism Basware

   ICreative breidt activiteiten uit naar Verenigd Koninkrijk

   ICreative breidt haar activiteiten uit naar het Verenigd Koninkrijk. In nauwe samenwerking met Basware, toonaangevend leverancier van procure to pay...

   Lees verder