Whitepaper E-facturatie

E-facturatie heeft de toekomst. Maar in het bedrijfsleven stuurt men liever pdf-facturen per e-mail naar elkaar. Zowel technologische ontwikkelingen als de overheid gaan op zeer korte termijn een belangrijke rol spelen in de adoptie van e-facturatie.

Lees er alles over in onze white paper.

  ic-whitepaper-efacturatie-adoptie-v4

   

   1 min read

   ICreative en klanten presteren ook op de fiets

   Featured Image

   ICreative presteert niet alleen op gebied van purchase-to-pay automatisering. Op Hemelvaartsdag volbracht ICreative samen met een aantal klanten en relaties een afstand van 85 kilometer tijdens de jaarlijkse wielertocht.

   Vorig jaar nam ICreative deel aan de Gran Fondo Rosa in de omgeving van Arnhem, dat was vooral veel klimmen. Dit jaar was gekozen voor de Gran Fondo Amsterdam, een typisch vlakke rit. De deelnemers gingen ondanks het druilerige weer vol energie van start.

   Een beetje materiaalpech en een klein ongelukje weerhield Team ICreative er niet van om te genieten van mooie, nieuwe routes ten noorden van Amsterdam. Het sportieve werd bovendien met het zakelijke gecombineerd: tijdens het fietsen was er namelijk voldoende tijd om over het vakgebied kennis en ervaring uit te wisselen. Het team trapte de 85 kilometer relatief moeiteloos weg en reed na pakweg drie uur over de finish op Borchland.

   Volgend jaar is ICreative voornemens om de Gran Fondo Brabant te gaan fietsen. Laat even weten als u interesse hebt om deel te nemen.

   De ISO-certificeringen van ICreative, toegekend door auditor TÜV

   ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

   ICreative heeft na een onafhankelijke audit door TÜV opnieuw de ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017 certificeringen behaald. Dit toont aan dat onze...

   Lees verder

   Maak kennis met ... Danny Kind

   In deze nieuwe rubriek, die vanaf heden elke kwartaalnieuwsbrief zal terugkeren, stellen we graag onze teamleden aan u voor. Oudgediende Danny Kind...

   Lees verder
   ICreative breidt activiteiten uit naar UK ism Basware

   ICreative breidt activiteiten uit naar Verenigd Koninkrijk

   ICreative breidt haar activiteiten uit naar het Verenigd Koninkrijk. In nauwe samenwerking met Basware, toonaangevend leverancier van procure to pay...

   Lees verder