1 min read

ICreative en klanten presteren ook op de fiets

Featured Image

ICreative presteert niet alleen op gebied van purchase-to-pay automatisering. Op Hemelvaartsdag volbracht ICreative samen met een aantal klanten en relaties een afstand van 85 kilometer tijdens de jaarlijkse wielertocht.

Vorig jaar nam ICreative deel aan de Gran Fondo Rosa in de omgeving van Arnhem, dat was vooral veel klimmen. Dit jaar was gekozen voor de Gran Fondo Amsterdam, een typisch vlakke rit. De deelnemers gingen ondanks het druilerige weer vol energie van start.

Een beetje materiaalpech en een klein ongelukje weerhield Team ICreative er niet van om te genieten van mooie, nieuwe routes ten noorden van Amsterdam. Het sportieve werd bovendien met het zakelijke gecombineerd: tijdens het fietsen was er namelijk voldoende tijd om over het vakgebied kennis en ervaring uit te wisselen. Het team trapte de 85 kilometer relatief moeiteloos weg en reed na pakweg drie uur over de finish op Borchland.

Volgend jaar is ICreative voornemens om de Gran Fondo Brabant te gaan fietsen. Laat even weten als u interesse hebt om deel te nemen.

Maak kennis met ... Rogier Termeer

Maak kennis met ... Rogier Termeer

In deze rubriek maakt u kennis met de ICreative teamleden. Ditmaal de eer aan E-invoicing Consultant Rogier Termeer om zich aan u voor te stellen.

Lees verder
ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

ICreative heeft na een onafhankelijke audit door TÜV opnieuw de ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017 certificeringen behaald. Dit toont aan dat onze...

Lees verder
Maak kennis met ... Danny Kind

Maak kennis met ... Danny Kind

In deze nieuwe rubriek, die vanaf heden elke kwartaalnieuwsbrief zal terugkeren, stellen we graag onze teamleden aan u voor. Oudgediende Danny Kind...

Lees verder