Kofax TotalAgility

Kofax TotalAgility (KTA) is een samengesteld softwareplatform dat de business kritische bedrijfsprocessen transformeert en vereenvoudigt. Dit vertegenwoordigt informatie-intensieve interacties die een klant, leverancier of partner heeft met een organisatie.

Intelligente Informatie Management

Kofax TotalAgility (KTA) is een software platform van Kofax voor het automatisch verzamelen, verwerken en opslaan van informatie, en uitermate geschikt voor het verbeteren van interacties zoals nieuwe klant opnemen, claim verwerking, patiëntervaring, en tal van burgerdiensten bij publieke organisaties. Het resultaat is een duurzaam concurrentievoordeel, voortdurend gereduceerde operationele kosten en tevreden, loyale klanten.

Bedrijfsprocessen kunnen op verschillende momenten geïnitieerd worden, zoals een binnenkomend(e) web formulier, e-mail of een document per post. Het Kofax KTA platform biedt alle hulpmiddelen om ieder gewenste trigger te interpreteren, het proces te managen en (handmatig of automatisch) te verwerken in de backend systemen.

Voordelen van Kofax TotalAgility

 • Een veelzijdig platform: TotalAgility biedt een uniek uitgebreid aanbod aan mogelijkheden in een moderne open architectuur, waardoor klanten kunnen profiteren van het platform in een tempo dat voldoet aan hun leverbehoeften en biedt oplossingen die naast bestaande technologie-investeringen toegepast kunnen worden.
 • Verlaag de bedrijfskosten: TotalAgility vermindert de fouten die bij handmatige verwerking kunnen voorkomen, terwijl de klanttevredenheid en daarmee winstgevendheid van dienstverlening verbeterd.
 • Optimaliseer de klantervaring: Door het leveren van responsieve, dynamische bedrijfsprocessen die zelfbedieningsmodellen optimaliseren, verbetert TotalAgility niet de respons en interactie, maar verbetert de totale klantenervaring.
 • Mobiele toegang: TotalAgility breidt slimme procesinteracties, HTML 5-interfaces en informatie-opnamecapaciteiten uit aan elk mobiel apparaat. De samenwerking tussen uw organisatie en de klant verlegt zich hierbij dus tot in de hand van de klant. Hiermee zal de respons versnelt worden en onnodig tijdverlies verminderen.
 • Integratie met elk systeem: Door eenvoudig te integreren met bestaande systeemdata, levert TotalAgility, zonder de noodzaak van arbeids- en kosten intensieve aanpassingen aan legacy applicaties, directe toegang op informatie die er voor de klant toe doet.

Laatste release: 10.2

 • Enterprise Messaging Layer
  Verbeterd queuen van berichten omvat de communicatie en management van duizenden robots in een Enterprise omgeving, waar robots tussen servers, websites, portals en externe en gevirtualiseerde desktops samenwerken.
 • Citrix UI Automation
  Veel bedrijfstoepassingen worden vandaag via Citrix beschikbaar gesteld, waar een Citrix-server alleen screenshots van de live applicatie verzendt die op de Citrix-server naar de cliënt gaat. De nieuwste imagezoekers en OCR mogelijkheden kunnen images/beelden op het scherm vinden en gegevens ophalen of invoeren, net zo als een menselijke operator dat zou doen.
 • Wachtwoord opslag
  Biedt beveiligd beheer van gebruikersgegevens van robotgebruikers die zijn ontworpen om toegang te geven tot verschillende systemen zonder dat gevoelige informatie wordt verstrekt aan gebruikers die robots maken en in operatie nemen.
 • Ingebouwde optische tekenherkenning op het scherm (OCR)
  Automatiseert de extractie van tekst uit een beeld op het scherm met behulp van de nieuwe robot ‘Extract Text from Image’ stap.
 • Image Finders
  Krachtige nieuwe beeldherkenning die een deel van een beeld op het scherm onttrekt en in staat is om applicatie gebruikersinterface elementen te lokaliseren in de gebruikersinterface die anders niet aanwezig zouden zijn in de applicatieboom.
 • Proces achter gesloten scherm uitvoeren
  Een robotproces kan achter een vergrendeld scherm draaien, wanneer het beveiligingsbeleid van het IT vereist.