Kofax Kapow

Het RPA automatiserings- en integratieplatform Kapow van Kofax, is de snelste en meest efficiënte manier om informatie te verkrijgen, te verbeteren en te leveren uit vrijwel elke applicatie of gegevensbron, inclusief websites en portals, desktop applicaties en Enterprise systemen, zonder dat er enige codering aan te pas hoeft te komen.

Robotic Process Automation

Waar fysieke arbeid ondersteund wordt door mechanische technologie, wordt ook routinematige digitale arbeid meer en meer vervangen door gerobotiseerde informatie- en object herkennings-technologie. Door taken met een repetitief karakter, zoals het verzamelen en consolideren van informatie, zien we de doorvoer productiviteit van administratieve taken toenemen, (wettelijke) naleving, monitoring van elektronische componenten, procedures verbeteren en verborgen kosten omlaag gaan.

Voordelen van Kofax Kapow

 • Robotic Process Automation en Web Data Integration
  Kofax Kapow is een Enterprise Robotic Process Automation (RPA) en integratie platform dat zeer schaalbaar en flexibel is, waardoor alle robotautomatisering en verwerkingsintelligentie die u in uw organisatie nodig heeft, bijeen gebracht worden.
 • Robot ontwerp en implementatie
  De ontwerpstudio van Kapow bevat ontwerp-, implementatie-, QA- en hulpmiddelen voor productondersteuning, waaronder performance dashboards, een planningsmodule en viewers voor gegevensbronnen en doelen.
  Ondersteunt meerdere gegevensbronnen en typen
  Ondersteunt alle soorten applicatieomgevingen en gegevensbronnen, waaronder websites, portals, Enterprise systemen, legacy applicaties, Excel, Email, XML, JSON, CSV en SQL.
 • Robotic Synthetic API
  Automatisch publiceren van robots met een standaard Java, .NET, SOAP en RESTful interface die kan worden gebruikt om robotprocessen uit externe applicaties en externe systemen te controleren.
  Gecentraliseerde Robot Deployment
  Robots worden geïmplementeerd, beheerd en uitgevoerd vanuit een gecentraliseerde server en communiceren met applicaties die in een gevirtualiseerde omgeving draaien.
 • Lees / schrijf toegang tot data eindpunten
  Activeer lees- / schrijfmogelijkheden voor Oracle-, DB2-, SQL Server-, MySQL-, PostgreSQL-, Sybase- en NoSQL-databases.
 • Business Intelligence en Data Analytics
  Levert gegevens aan voor Kofax Insight, SAP Business Objects, Tableau, Qlik en andere business intelligence tools.
 • Flexibele, schaalbare implementatie
  Een multi threaded architectuur die implementaties gemakkelijk schaalt en kan worden geïmplementeerd als een on-premise Enterprise implementatie of ter beschikking gesteld worden in de Cloud.
 • Uitgebreide Veiligheidscontroles
  Rol gebaseerde toegang tot het platform en verbindt met LDAP, Active Directory of ingebouwde gebruikersbeheermogelijkheden om toegang te waarborgen.
 • Operationeel Monitoren en Analytics
  Kofax Analytics voor Kapow levert out-of-the-box dashboards gericht op data-integratie robot operaties en systeemprestaties.
  Robots publiceren als verbruikbare apps voor gebruikers: Er kunnen toepassingen, Kapow Kapplets genaamd, ontworpen worden om robots uit te voeren op basis van ingestelde parameters of de huidige data terug te geven aan een zakelijke gebruiker.
 • Auditing en Logging
  Alerts en een compleet historisch overzicht van elke transactie. Robots authentiseren tegen sites en web diensten met gebruikers-id / wachtwoord, basisverificatie, NTLM, OAuth van digitale certificaten.