Kofax Trainingen

Wij bieden Kofax trainingen aan voor nieuwe gebruikers van Kofax of gebruikers die hun kennis willen toetsen of opfrissen. De trainingen zijn toegankelijk voor onze klanten, maar ook voor gebruikers waarmee wij geen Kofax licentieovereenkomst hebben.

Kofax TotalAgility

Tijdens de Kofax TotalAgility (KTA) training geven wij u handvatten om de geautomatiseerde herkenning van data binnen uw Kofax KTA omgeving te verbeteren. We merken dat klanten in de praktijk behoefte hebben om de herkenning te verbeteren. Hier geven wij graag gehoor aan middels een interactieve hands-on training. Tijdens de training wordt als uitgangspunt het proces van factuurverwerking genomen.

Daarnaast bieden wij ook algemene KTA beheer trainingen aan. Tijdens deze training wordt u wegwijs gemaakt in de verschillende mogelijkheden die wij voor KTA kunnen bieden aan functioneel applicatiebeheerders.

Kofax Kapow

In de Kofax Kapow trainingen voor beheerders en key-users leert u de ins-en outs van de Kapow (Robotic Process Automation) software en hoe u met deze kennis de continuïteit van de bedrijfsprocessen kunt waarborgen. Met deze kennis in huis bespaart u veel tijd en geld door de effectievere en bredere inzet van het Kofax platform.

Kofax Kapow training wordt verzorgd door ons zusterbedrijf Coforce.