ICreative in een Notedop

ICreative levert als Basware en Kofax partner, purchase-to-pay en e-facturatie oplossingen aan voornamelijk omvangrijke ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen vergroten het zicht en daarmee de controle op bedrijfsuitgaven en verminderen de complexiteit en daarmee de kosten van het inkoop tot betalingsproces.

Wie u misschien bent

Werkzaam bij inkoop of (crediteuren)administratie bij een bedrijf, instelling of overheid.

Als u zich hierin herkent, dan kunnen wij elkaar misschien versterken.

Heeft u niets van doen met inkoop of factuurverwerking, dan ligt deze kans een stuk lager, maar zouden we het waarderen als u uw collega’s bij inkoop of (crediteuren)administratie op de hoogte brengt van ons bestaan!

Inkoop & Factuurverwerking

Hoe verlopen bestellingen en betalingen in uw organisatie?

  • Geen idee?
  • Kan iedereen iets bestellen (met betrekking tot indirect spend)?
  • Moeten facturen nog worden goedgekeurd?
  • Hoeveel betalingskorting wordt gerealiseerd op het snel betalen van facturen?

Deze vragen bieden genoeg stof om eens met elkaar te praten. Of om wellicht eens een ander geluid te horen.

Automatisering

En dan praten we over automatisering. En hoe automatisering kan werken om inkoop onder beheer te krijgen en de facturen die op bestellingen volgen, volautomatisch te verwerken.

“Ja”, automatisering vraagt om een investering. En “ja”, automatisering vraagt om aanpassing.

Maar het leven kan een stuk aangenamer worden met automatisering. Bovendien biedt automatisering méér dan gemak en kostenbesparing. Automatisering biedt kansen.

Het biedt zicht en daarmee controle op order- en factuurstromen. En dat vindt de CFO weer prettig, omdat hij daarmee in potentie een gezonder werkkapitaal kan realiseren.

En automatisering verbindt afdelingen met elkaar die normaliter vaak als silo’s opereren.

icreative lean finance

White Paper | Lean Finance

De financiële functie in bedrijven zit in een transitie die gestuurd wordt door de toenemende digitalisatie van informatiestromen binnen bedrijven. Deze transitie schept legio mogelijkheden om meer controle te krijgen op purchase-to-pay gerelateerde processen én de complexiteit van deze processen te verminderen. Lees er meer over in onze white paper.

Wij zijn ICreative

Idealiter vinden alle bestellingen, ook de bestellingen die op overhead betrekking hebben (oftewel indirect spend of niet-product gerelateerde bestellingen), volledig onder beheer plaats. En idealiter worden alle facturen die op de bestellingen volgen volledig automatisch verwerkt. 

Dit ideaal zal helaas niet in één dag worden gerealiseerd.

Maar we doen ons uiterste best om dit bij organisaties te bereiken. En uiteraard levert de weg naar het ideaal deze organisaties al veel voordelen op.

Oh, en waarom contact opnemen met ICreative als dit ook met Basware en Kofax kan?

We maken gebruiken van Basware en Kofax technologie. Maar technologie alleen levert nog geen resultaat op. De technologie moet worden geimplementeerd, geconfigureerd, geoptimaliseerd en ondersteund. In Nederland en Vlaanderen hebben we daar meer ervaring in dan onze leveranciers.

We bedienen veel grote namen. Ondernemingen en instellingen als Bol.com, Boskalis, Grandvision, KPMG, Akzonobel, Ministerie van Economische Zaken, en TU Delft maken gebruik van onze diensten. Zelf zijn we een stuk kleiner dan veel van onze klanten én onze leveranciers. Maar de grote namen hebben argumenten om voor ons te kiezen.

Wij staan voor u klaar!

Op onze site kunt u meer informatie vinden over purchase-to-pay, het inkoopproces, factuurverwerking en e-facturatie, of over wie wij zijn.

Maar u kunt ook informatie over deze onderwerpen ontvangen via uw Inbox. We berichten hier namelijk regelmatig over.

Of wilt u eens met iemand van gedachten wisselen over deze onderwerpen. Of heeft u behoefte aan een second opinion? We staan u graag te woord.

Waarom ICreative

ICreative helpt ondernemingen, instellingen en overheden om meer controle op bedrijfsuitgaven te krijgen en het purchase-to-pay proces minder complex, en daarmee kostenefficiënter, te maken. Onze propositie:

Technologie Partner

Wij hebben veel ondernemingen geholpen met implementatie én support van Basware en Kofax technologie. In Nederland en ver daarbuiten.

Kennis Partner

ICreative heeft in de afgelopen 15 jaar veel kennis opgedaan over purchase-to-pay en e-facturatie. Kennis die wij graag delen middels onze Academy.

Excellence Partner

Wij bieden additionele diensen aan om toe te werken naar operational (P2P) excellence, waaronder geautomatiseerde kwaliteitscontrole op inkomende facturen.

Wij staan voor u klaar!

ICreative levert als Basware en Kofax partner, e-facturatie en purchase-to-pay oplossingen aan omvangrijke ondernemingen, instellingen en overheden. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

We houden u via uw Inbox graag op de hoogte omtrent e-facturatie en purchase-to-pay automatisering. Wilt u ook eens van gedachten wisselen omtrent deze onderwerpen, neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Ontvang Big Data boek
Download white papers
Helaas, geen prijs
Ontvang Big Data boek
Download white papers
Helaas, geen prijs
ICreative is weer een jaartje ouder. Dat moet worden gevierd!
Vul uw e-mailadres in en geef een draai aan het wiel!
Door mee te doen, stemt u toe dat wij e-mails met P2P-gerelateerde onderwerpen naar u mogen versturen. Geen paniek. Ook wij hebben een hekel aan SPAM. U kunt zich onderaan iedere e-mail uitschrijven.