Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Webinar: Robotic Process Automation

27 september 2018 | 15:00 - 15:45

icreative logo klein

Over 10 jaar wordt zo’n 25 procent van de huidige activiteiten niet meer uitgevoerd door een financiële medewerker. Deze voorspelling dateert al uit 2010 en lijkt bij steeds meer bedrijven en instellingen gestalte te krijgen.

Financiële afdelingen hebben zich de afgelopen jaren getransformeerd van ‘data producent’ tot strategische business partner voor hun interne klanten. Robotic proces automation (RPA) versnelt deze transformatie omdat het repetitieve, handmatige taken vervangt door een geautomatiseerd proces. Het toepassen van RPA heeft uiteraard consequenties voor organisaties doordat de factor ‘mens’ afneemt.

Welke quick wins kunnen er behaald worden met RPA? Hoe ziet de rol van de finance manager er in de nabije toekomst uit? En hoe kunt u zich op deze veranderingen voorbereiden?

Hoor het van RPA-specialist Martin van Esschoten en purchase-to-pay expert Danny Kind tijdens een 45 minuten durend webinar dat ICreative samen met Coforce Robotic Process Automation organiseert op 27 september.

Tijdens dit webinar leert u:

  • wat Robotic Process Automation (RPA) is, waarom het zoveel in het nieuws is en welke voordelen het biedt
  • hoe financieel en procurement managers hun afdelingen kunnen voorzien van een oplossing waarbij software robots bijdragen aan hogere productiviteit, kwaliteit en servicegraad en waar voor u de kansen liggen
  • hoe u (of uw klanten) RPA kunnen toepassen om digitale transformatie te versnellen
  • hoe een beheerder de software robots kan inregelen aan de hand van een live demonstratie

Tijdens dit webinar van ICreative en Coforce heeft u volop mogelijkheden tot het stellen van vragen.

Over Martin van Esschoten

Martin van Esschoten is expert op het gebied van robotic process automation (RPA) en werkzaam bij Coforce Robotic Process Automation. Zijn passie ligt bij digitale transformaties; het sluiten van de kloof tussen systemen van betrokkenheid en systemen van records. Samen met zijn opdrachtgevers onderzoekt hij welke handmatige verwerkingen en handelingen gerobotiseerd kunnen worden met RPA.

Danny KindOver Danny Kind

Danny Kind is senior product manager e-invoicing bij ICreative. ICreative levert als Basware en Kofax partner, purchase-to-pay en e-facturatie oplossingen aan grote ondernemingen, multinationals, onderwijs- en overheidsinstellingen.

 

Over ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, oplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan omvangrijke ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Gegevens

Datum:
27 september 2018
Tijd:
15:00 - 15:45
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.coforce.nl/webinars/

Organisatoren

Coforce
ICreative

Gegevens

Datum:
27 september 2018
Tijd:
15:00 - 15:45
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.coforce.nl/webinars/

Organisatoren

Coforce
ICreative

Waarom ICreative

ICreative helpt ondernemingen, instellingen en overheden om meer controle op bedrijfsuitgaven te krijgen en het purchase-to-pay proces minder complex, en daarmee kostenefficiënter, te maken. Onze propositie:

Technologie Partner

Wij hebben veel ondernemingen geholpen met implementatie én support van Basware en Kofax technologie. In Nederland en ver daarbuiten.

Kennis Partner

ICreative heeft in de afgelopen 15 jaar veel kennis opgedaan over purchase-to-pay en e-facturatie. Kennis die wij graag delen middels onze Academy.

Excellence Partner

Wij bieden additionele diensen aan om toe te werken naar operational (P2P) excellence, waaronder geautomatiseerde kwaliteitscontrole op inkomende facturen.

Wij staan voor u klaar!

ICreative levert als Basware en Kofax partner, e-facturatie en purchase-to-pay oplossingen aan omvangrijke ondernemingen, instellingen en overheden. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

We houden u via uw Inbox graag op de hoogte omtrent e-facturatie en purchase-to-pay automatisering. Wilt u ook eens van gedachten wisselen omtrent deze onderwerpen, neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.