Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar Purchase-to-Pay Digitalisering

March 25 - August 31

Wat zijn de uitdagingen bij het tijdig betalen van facturen? En in hoeverre profiteert ondernemend Nederland al van de voordelen van purchase-to-pay automatisering? Waar en waarom stokt de ontwikkeling? Wat zijn trends en ontwikkelingen op dit gebied? En welke kansen brengt dat met zich mee? 

De afgelopen jaren staan digitalisering en automatisering vanzelfsprekend hoog op de agenda bij Nederlandse bedrijven. Ook de ontwikkeling van softwarepakketten staat niet stil waardoor er steeds meer mogelijk is. Financiële processen worden meer en meer geoptimaliseerd, geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Maar hoever staan organisaties hiermee? Wie loopt er voorop en wie juist niet?

RVS Marketing heeft in opdracht van ICreative de uitdagingen en ontwikkelingen in het purchase-to-pay-vakgebied onderzocht door verschillende diepte-interviews af te nemen en een kwantitatief onderzoek te houden onder finance professionals.

In dit webinar bespreekt Marieke Lenstra de uitkomsten van het onderzoek met Peter Derksen. Als accountmanager bij ICreative helpt hij bedrijven met de digitale transformatie van hun factuurverwerkingsprocessen.

Over ICreative

ICreative levert automatiseringsoplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan ambitieuze ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Details

Start:
March 25
End:
August 31
Event Categories:
, ,

Venue

Online

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Details

Start:
March 25
End:
August 31
Event Categories:
, ,

Venue

Online

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com