Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Webinar: Overstappen van Basware IP/PM naar Basware Alusta

februari 27 | 15:00 - 16:00

- Gratis
basware logo klein

Werkt u nog met Basware IP/PM en heeft u gehoord van Basware Alusta? Wilt u de matchingsgraad van uw facturen verhogen? Dan biedt deze nieuwe applicatie wellicht uitkomst. Wilt u hier meer over weten?

Meld u dan aan voor ons webinar “Overstappen van Basware IP/PM naar Basware Alusta” op 27 februari 2019 specifiek voor Basware IP/PM-gebruikers.

Er zijn een aantal factoren voor de snelheid en het succes van de implementatie. In dit 1-uur durende webinar laten we zien welke afhankelijkheden er zijn in een migratietraject. We delen graag onze ervaringen die we hebben opgedaan bij klanten die de stap reeds gemaakt hebben. We laten u zien welke valkuilen er zijn en hoe u die kunt voorkomen.

Meld u aan!

Over ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, oplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan omvangrijke ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Gegevens

Datum:
februari 27
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:

Locatie

Ede, The Netherlands
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
Telefoon:
0318648748

Organisator

ICreative
Telefoon:
0318493150
E-mail:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Gegevens

Datum:
februari 27
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:

Locatie

Ede, The Netherlands
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
Telefoon:
0318648748

Organisator

ICreative
Telefoon:
0318493150
E-mail:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Waarom ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, e-facturatie en purchase-to-pay oplossingen aan ondernemingen, instellingen en overheden. Onze oplossingen resulteren in meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Technologie Partner

Wij hebben veel ondernemingen geholpen met implementatie én support van Basware en Kofax technologie. In Nederland en ver daarbuiten.

Kennis Partner

ICreative heeft in de afgelopen 15 jaar veel kennis opgedaan over purchase-to-pay en e-facturatie. Kennis die wij graag delen middels onze Academy.

Excellence Partner

Wij bieden additionele diensen aan om toe te werken naar operational (P2P) excellence, waaronder geautomatiseerde kwaliteitscontrole op inkomende facturen.

Wij staan voor u klaar!

Wilt u van gedachten met ons wisselen over e-facturatie en purchase-to-pay, neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Wilt u alleen of daarnaast per e-mail op de hoogte blijven van e-facturatie en purchase-to-pay automatisering, dan kunt u zich voor onze maillijst inschrijven.