Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Webinar: On-premise to cloud met Basware Alusta

maart 14 | 15:00 - 16:00

- Gratis
basware logo klein

Herkent u dit? U ziet de voordelen van cloudmigratie met uw Basware-applicatie wel, maar u weet nog niet wat dit betekent voor uw bedrijf?

Wilt u in korte tijd inzicht krijgen in de consequenties voor uw organisatie? Meld u dan aan voor ons webinar “On-premise to cloud met Basware Alusta” op 14 maart 2019 specifiek voor on-premise gebruikers.

De voordelen van Basware Alusta SaaS zijn bekend: u werkt altijd met de laatste versie zonder ingewikkelde upgrades en u heeft altijd en overal vanaf elk apparaat toegang tot uw facturen. Cloudapplicaties worden voortdurend verbeterd en gebruikers hoeven amper inspanning te leveren om van de nieuwste functionaliteit gebruik te maken. Eenmaal in de cloud is dat dus de laatste upgrade die u ooit zult doen.

Er zijn een aantal factoren van invloed op de snelheid en het succes van de implementatie. Deze factoren zullen we adresseren in dit 1-uur durende webinar.

Over ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, oplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan omvangrijke ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Gegevens

Datum:
maart 14
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Ede, The Netherlands
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
Telefoon:
0318648748

Organisator

ICreative
Telefoon:
0318493150
E-mail:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Gegevens

Datum:
maart 14
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Ede, The Netherlands
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
Telefoon:
0318648748

Organisator

ICreative
Telefoon:
0318493150
E-mail:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Waarom ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, e-facturatie en purchase-to-pay oplossingen aan ondernemingen, instellingen en overheden. Onze oplossingen resulteren in meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Technologie Partner

Wij hebben veel ondernemingen geholpen met implementatie én support van Basware en Kofax technologie. In Nederland en ver daarbuiten.

Kennis Partner

ICreative heeft in de afgelopen 15 jaar veel kennis opgedaan over purchase-to-pay en e-facturatie. Kennis die wij graag delen middels onze Academy.

Excellence Partner

Wij bieden additionele diensen aan om toe te werken naar operational (P2P) excellence, waaronder geautomatiseerde kwaliteitscontrole op inkomende facturen.

Wij staan voor u klaar!

Wilt u van gedachten met ons wisselen over e-facturatie en purchase-to-pay, neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Wilt u alleen of daarnaast per e-mail op de hoogte blijven van e-facturatie en purchase-to-pay automatisering, dan kunt u zich voor onze maillijst inschrijven.