Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar: Geautomatiseerde factuurontvangst

September 24 | 15:00 - 16:00

- Free

De voordelen van e-invoicing zijn evident, maar om het in de praktijk te brengen blijkt voor veel bedrijven erg ingewikkeld. Wilt u meer e-facturen ontvangen van uw leveranciers, maar u weet niet hoe u dat moet aanpakken?

Volg dan het webinar “Geautomatiseerde factuurontvangst” op 24 september van 15.00 uur tot 16.00 uur.

Sprekers:

Pascal de Kleijn, sales executive bij ICreative
De afgelopen vijftien jaar heeft Pascal, in diverse commerciële rollen, ervaring opgedaan op het gebied van e-invoicing, document management en EDI. In zijn huidige rol bij ICreative adviseert hij organisaties als het gaat om de inrichting van factuurautomatiserings- en purchase-to-pay processen.

 

Rob Coolen, project manager bij ICreative
Rob is verantwoordelijk voor de implementatie van e-facturatieoplossingen bij onze klanten en heeft brede kennis van de rol en mogelijkheden van billing service providers en netwerken in dit speelveld. Vanuit zijn ervaring met het onboarden van leveranciers helpt en stimuleert hij klanten bij het behalen van hun e-facturatiedoelstellingen.

Wildgroei aan formaten

Het aantal xml-formaten dat er voor facturatie bestaat, is niet meer te overzien. Ook als het gaat om de methode om de facturen uit te wisselen (de communicatiemethodiek) is er wildgroei aan verschillende varianten die in de markt worden gebruikt. De interpretatie van de velden binnen al deze xml-varianten, vergt veel kennis en inzicht.

Alsof het met al deze formaten nog niet ingewikkeld genoeg is, heeft elke branche ook nog zo zijn eigen wensen met betrekking tot informatie die op een factuur moet staan. Het lijkt bijna een onmogelijke opgave om facturen digitaal uit te wisselen.

Touchless proces

Zou het niet mooi zijn om één oplossing te hebben die zorgt voor een volautomatisch, touchless ontvangstproces, mét kwalitatief goede en zoveel mogelijk gestructureerde factuurdata en die tegelijkertijd de drempels voor uw leveranciers wegneemt doordat zij hun eigen verzendmethode kunnen blijven hanteren?

In dit uur nemen Pascal de Kleijn en Rob Coolen u mee in de jungle van formaten en geven praktische tips hoe u de uitrol van e-invoicing richting leveranciers stukken eenvoudiger en effectiever kunt maken.

Over ICreative

ICreative levert automatiseringsoplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan ambitieuze ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Details

Date:
September 24
Time:
15:00 - 16:00
Cost:
Free
Event Categories:
, ,

Venue

Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
Phone:
0318648748

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Details

Date:
September 24
Time:
15:00 - 16:00
Cost:
Free
Event Categories:
, ,

Venue

Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
Phone:
0318648748

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Onze Diensten

ICreative transformeert gefragmenteerd processen met ongestructureerde informatie naar data-gedreven en intelligente purchase-to-pay en e-facturatie oplossingen.

AUTOMATISERING

Wij implementeren en supporteren cloud software van enkele grote wereldspelers.

EXCELLENCE

Met procesoptimalisatie en verbetering van datakwaliteit leveren wij P2P Excellence.

ACADEMY

Wij bieden continue trainingen, webinars en publicaties aan en een jaarlijkse klantendag.

Blijf op de hoogte

Ontvang per e-mail het laatste nieuws over purchase-to-pay automatisering!