Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar: E-invoicing en leveranciersonboarding

19 November 2020 | 15:00 - 16:00

- Free

Op donderdag 19 november organiseert ICreative in samenwerking met Koninklijke Gazelle het webinar “E-invoicing en leveranciersonboarding”.

In het webinar zullen Rob Coolen en Pascal de Kleijn ingaan op een van de grootste uitdagingen van e-facturatie: leveranciersonboarding. Rob en Pascal zullen niet alleen een aanpak presenteren, maar delen ook ervaringen uit de praktijk naar aanleiding van de onboardingscampagne die ICreative samen met Koninklijke Gazelle uitvoert.

Te gast is Edwin ten Brinck, Manager Accounting en Keyuser SAP FI/CO en Manager Finance bij Koninklijke Gazelle, die vanuit zijn rol verantwoordelijk is voor het professionaliseren van de Finance-afdeling. Aansluitend aan de presentatie is hij beschikbaar voor vragen.

Sprekers

Pascal de Kleijn, sales executive bij ICreative
De afgelopen vijftien jaar heeft Pascal, in diverse commerciële rollen, ervaring opgedaan op het gebied van e-invoicing, document management en EDI. In zijn huidige rol bij ICreative adviseert hij organisaties als het gaat om de inrichting van factuurautomatiserings- en purchase-to-pay processen.

 

Rob Coolen, project manager bij ICreative
Rob is verantwoordelijk voor de implementatie van e-facturatieoplossingen bij onze klanten en heeft brede kennis van de rol en mogelijkheden van billing service providers en netwerken in dit speelveld. Vanuit zijn ervaring met het onboarden van leveranciers helpt en stimuleert hij klanten bij het behalen van hun e-facturatiedoelstellingen.

Wilt u meer e-facturen ontvangen van uw leveranciers, maar u weet niet hoe u dat moet aanpakken? Meld u dan nu aan voor het webinar “E-invoicing en leveranciersonboarding” op 19 november van 15.00 uur tot 16.00 uur.

AAMELDEN

Over ICreative

ICreative levert automatiseringsoplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan ambitieuze ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Details

Date:
19 November 2020
Time:
15:00 - 16:00
Cost:
Free
Event Categories:
,

Venue

ICreative Online
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD Netherlands
Phone:
0318648748

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Details

Date:
19 November 2020
Time:
15:00 - 16:00
Cost:
Free
Event Categories:
,

Venue

ICreative Online
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD Netherlands
Phone:
0318648748

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com