Loading Events

« All Events

Webinar Datakwaliteit in factuurverwerking

March 25 | 15:00 - 16:00

Een opvallend hoog aantal controllers vindt de datakwaliteit binnen haar organisatie onvoldoende, zo blijkt uit onderzoek van Finext uit 2020. Slechts 32 procent van de gevraagde controllers is tevreden over de datakwaliteit. Ook over het niveau van de data-integratie – een thema dat nauw samenhangt met de datakwaliteit – zijn de controllers kritisch.

Data neemt een steeds belangrijkere plaats in binnen de financiële besturing van organisaties. Eén van de oplossingen om de datakwaliteit te verbeteren is het standaardiseren van deze processen. Daarnaast spelen menselijke fouten een belangrijke rol bij de slechte datakwaliteit: de meerderheid van de respondenten ervaart problemen met de data-invoer.

Softwaresystemen kunnen alleen maar zinnige informatie leveren wanneer zij met juiste informatie worden gevoed. “Garbage in = garbage out” is de welbekende uitspraak hiervoor. Tijdens dit webinar zetten Christian Willemsen en Berjan van den Broek uiteen wat je kunt doen om de kwaliteit van de data waarmee de financiele systemen worden gevoed, zo hoog mogelijk te houden.

Over ICreative

ICreative levert automatiseringsoplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan ambitieuze ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Details

Date:
March 25
Time:
15:00 - 16:00
Event Category:

Venue

Online

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Details

Date:
March 25
Time:
15:00 - 16:00
Event Category:

Venue

Online

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com