Loading Events

« All Events

Training: Professional Client Basware – Invoice en Matching

November 18 | 13:30 - 15:30

basware logo klein

Herkent u dit? Na de initiele inrichting van het financiele proces vinden er eigenlijk helemaal geen optimalisaties meer plaats en in de dagelijkse factuurverwerking zijn er nog altijd onnodige handmatige acties. Nieuwe functionaliteiten worden niet volledig ingezet. Dan heeft u vast behoefte aan een opfriscursus inclusief een update van de nieuwe mogelijkheden.

ICreative geeft interactieve hands-on trainingen om deze processen van factuurverwerking -inclusief matching- verder te optimaliseren. Hier krijgt u handvatten voor het zo optimaal verwerken van facturen binnen Basware SaaS.

Inhoud van de training

Deze online training is geschikt voor zowel professionals die al langere tijd werken met Basware SaaS (key-users, AP medewerkers, finance managers en beheerders) als voor medewerkers die nieuw zijn in het werken met de applicatie en meer kennis wensen op te doen.

Onderwerpen die de revue passeren:

 • Basware P2P Professional Client
  Het dashboard is de centrale plaats voor het managen van de uit te voeren acties. Wij laten u zien welke processen hiermee uitgevoerd en/of gemonitord kunnen worden. We leren u hoe u makkelijk en snel de focus kunt leggen op facturen waarbij een actie ondernomen dient te worden.
 • Factuurvalidatie
  Alle facturen worden automatisch gevalideerd tegen een aantal standaardregels. Wij geven een toelichting op de verschillende validatieregels die toegepast kunnen worden én geven aan hoe deze validaties het proces kunnen verbeteren.
 • Matching
  Match Orders automatiseert het verwerken van orderfacturen en minimaliseert de routinetaken gerelateerd aan factuurverwerking. Wij geven u inzicht in de verschillende matchingsmogelijkheden en geven inzicht in aanpassingen in het proces die ervoor kunnen zorgen dat meer inkoopfacturen geautomatiseerd verwerkt kunnen worden.
 • Codering en coderingstemplates
  Gebruikers kunnen hun codering opslaan voor later gebruik of creëren codeer voorbeelden voor bepaalde leveranciers. Nadat de template geselecteerd is worden de coderingsregels gekopieerd naar de factuur. Wij geven u inzicht hoe u deze templates het beste kunt opbouwen.
 • Validatie
  Facturen kunnen automatisch ter goedkeuring worden voorgelegd aan budgethouders. Afhankelijk van vooraf gedefinieerde procuratieschema’s die aan verschillende kostenplaatsen worden gekoppeld, kunnen inkomende facturen automatisch aan budgethouders worden voorgelegd die de factuur, bestaande uit factuur data en de originele factuur als PDF, kunnen beoordelen, goedkeuren, afkeuren en doorsturen naar collega’s ter beoordeling. Wij laten u zien hoe u deze processtappen zo efficiënt mogelijk kunt inrichten. Ook geven wij tips en trics in het onderhouden van procuratieschema’s. Hierbij geven we tevens inzicht in de tools die het onderhoud eenvoudiger maken.
 • Spend plans
  Heb je geregeld maandelijkse of kwartaalfacturen welke min of meer altijd hetzelfde zijn, zoals maandelijkse energienota’s, huur of bepaalde abonnementen? Je kunt in Basware zogenoemde betaalplannen aanmaken, waarmee je terugkerende kosten eenmalig en voor een bepaalde periode kunt vastleggen, met als gevolg dat facturen op basis van deze betaalplannen automatisch gematcht kunnen worden. Basware kan daarnaast wederkerende facturen die geschikt zijn voor betaalplannen automatisch herkennen.

De training wordt gegeven door een senior P2P consultant van ICreative. Deze consultant heeft ruime ervaring op het gebied van implementeren én optimaliseren van Basware P2P omgevingen.

Inschrijven

Na aanmelding neemt er altijd even iemand van ICreative contact op om de specifieke wensen te bespreken. In veel gevallen maken wij de training op maat.

Kosten voor de training bedragen per deelnemend bedrijf eenmalig € 295,- exclusief btw.Over ICreative

ICreative levert automatiseringsoplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan ambitieuze ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Details

Date:
November 18
Time:
13:30 - 15:30
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Online

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Details

Date:
November 18
Time:
13:30 - 15:30
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Online

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com