Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Training: Professional Client Basware – Invoice en Matching

September 22 | 11:30 - 16:30

basware logo klein

Herkent u dit? Na de initiele inrichting van het financiele proces vinden er eigenlijk helemaal geen optimalisaties meer plaats en in de dagelijkse factuurverwerking zijn er nog altijd onnodige handmatige acties. Nieuwe functionaliteiten worden niet volledig ingezet. Dan heeft u vast behoefte aan een opfriscursus inclusief een update van de nieuwe mogelijkheden.

ICreative ontwikkelde een interactieve hands-on training om deze processen van factuurverwerking -inclusief matching- verder te optimaliseren. Hier krijgt u handvatten voor het zo optimaal verwerken van facturen binnen Basware SaaS.

Wat neemt u mee naar huis?

Deze Nederlandstalige training is speciaal bedoeld voor medewerkers van de financiële administratie. Deze training is ook geschikt voor medewerkers die nieuw zijn in het werken met de applicatie en meer kennis wensen op te doen. Voor een verdere verdieping van matching, verwijzen wij u ook graag naar de training “Matching optimalisaties in Basware SaaS”.

Wat gaat u doen?

De training is opgedeeld in twee delen. Deel 1 bestaat uit onderstaande onderwerpen en in deel 2 gaat u aan de slag in een Basware SaaS omgeving. Ook is er gelegenheid om zelf onderwerpen/vragen in te brengen.

 • Basware P2P Professional Client
  Het dashboard is de centrale plaats voor het managen van de uit te voeren acties. Wij laten u zien welke processen hiermee uitgevoerd en/of gemonitord kunnen worden. We leren u hoe u makkelijk en snel de focus kunt leggen op facturen waarbij een actie ondernomen dient te worden.
 • Factuurvalidatie
  Alle facturen worden automatisch gevalideerd tegen een aantal standaardregels. Wij geven een toelichting op de verschillende validatieregels die toegepast kunnen worden én geven aan hoe deze validaties het proces kunnen verbeteren.
 • Matching
  Match Orders automatiseert het verwerken van orderfacturen en minimaliseert de routinetaken gerelateerd aan factuurverwerking. Wij geven u inzicht in de verschillende matchingsmogelijkheden en geven inzicht in aanpassingen in het proces die ervoor kunnen zorgen dat meer inkoopfacturen geautomatiseerd verwerkt kunnen worden.
 • Codering en coderingstemplates
  Gebruikers kunnen hun codering opslaan voor later gebruik of creëren codeer voorbeelden voor bepaalde leveranciers. Nadat de template geselecteerd is worden de coderingsregels gekopieerd naar de factuur. Wij geven u inzicht hoe u deze templates het beste kunt opbouwen.
 • Validatie
  Facturen kunnen automatisch ter goedkeuring worden voorgelegd aan budgethouders. Afhankelijk van vooraf gedefinieerde procuratieschema’s die aan verschillende kostenplaatsen worden gekoppeld, kunnen inkomende facturen automatisch aan budgethouders worden voorgelegd die de factuur, bestaande uit factuur data en de originele factuur als PDF, kunnen beoordelen, goedkeuren, afkeuren en doorsturen naar collega’s ter beoordeling. Wij laten u zien hoe u deze processtappen zo efficiënt mogelijk kunt inrichten. Ook geven wij tips en trics in het onderhouden van procuratieschema’s. Hierbij geven we tevens inzicht in de tools die het onderhoud eenvoudiger maken.

Voor wie?

Key-users en medewerkers Financiële Administratie, Finance Managers en beheerders die werken met Basware SaaS.

Benodigdheden

Voor de hands-on training wordt gebruik gemaakt van een Basware SaaS omgeving. Deze kunt u benaderen vanaf uw eigen laptop. Indien u geen laptop tot uw beschikking hebt, geef dit dan aan bij uw inschrijving. Wij zorgen er dan voor dat er een laptop voor u klaarstaat.

De training wordt gegeven door een senior P2P consultant van ICreative. Deze consultant heeft ruime ervaring op het gebied van implementeren én optimaliseren van Basware P2P omgevingen.

Na afloop van de training ontvangt u een samenvatting van de informatie die getoond is, zodat u in uw eigen omgeving de verbeterpunten direct kunt toepassen.

Kosten voor de training bedragen eenmalig € 295,- exclusief btw.

AanmeldenOver ICreative

ICreative levert automatiseringsoplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan ambitieuze ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Details

Date:
September 22
Time:
11:30 - 16:30
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
Phone:
0318648748

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Details

Date:
September 22
Time:
11:30 - 16:30
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
Phone:
0318648748

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Onze Diensten

ICreative transformeert gefragmenteerd processen met ongestructureerde informatie naar data-gedreven en intelligente purchase-to-pay en e-facturatie oplossingen.

AUTOMATISERING

Wij implementeren en supporteren cloud software van enkele grote wereldspelers.

EXCELLENCE

Met procesoptimalisatie en verbetering van datakwaliteit leveren wij P2P Excellence.

ACADEMY

Wij bieden continue trainingen, webinars en publicaties aan en een jaarlijkse klantendag.

Blijf op de hoogte

Ontvang per e-mail het laatste nieuws over purchase-to-pay automatisering!