Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Training: Procurement in Basware PM

7 November 2019 | 11:30 - 17:00

- €295
basware logo klein

Het onder controle krijgen en houden van indirecte kosten wordt steeds belangrijker. Om dit voor elkaar te krijgen, is het wel zaak om het initieel ingerichte proces in Basware PM verder te optimaliseren. Hier valt vaak nog veel te halen. Het komt regelmatig voor dat niet alle mogelijkheden van het systeem worden benut om meer aankopen vast te leggen in een bestelling en op die manier eerder inzicht te krijgen in de verwachte kosten. Ook worden nieuwe functionaliteiten binnen de procurement applicatie niet altijd volledig ingezet.

Daarom ontwikkelde ICreative een interactieve hands-on training ‘Procument in Basware PM’, waar u leert hoe u de inkoopprocessen van indirect spend verder kunt optimaliseren.

Voor wie?

Deze Nederlandstalige training is voor key-users, medewerkers Inkoop, inkoopmanagers, finance managers, verandermanagers en beheerders die werken met Basware PM P2P.

De training is bedoeld voor inkoopprofessionals die hun kennis op een hoger niveau willen brengen, maar is ook zeer geschikt voor medewerkers, managers en verandermanagers die nieuw zijn in de Basware-applicatie en meer kennis wensen op te doen.

Wat neemt u mee naar huis?

Tijdens deze training krijgt u handvatten voor het zo optimaal mogelijk aanmaken van indirect spend orderfacturen binnen Basware PM. Na afloop van de training ontvangt u een samenvatting van de informatie die getoond is, zodat u in uw eigen omgeving de verbeterpunten direct kunt toepassen.

Wat gaat u doen?

De training is opgedeeld in twee delen. Deel 1 bestaat uit onderstaande onderwerpen en voor deel 2 gaat u aan de slag in een Basware PM-omgeving. Tevens is er gelegenheid om zelf onderwerpen/vragen in te brengen.

 • Basware Purchase-to-Pay proces
  Als inleiding gaan we in op het P2P-proces, hoe de diverse functionaliteiten binnen Basware PM met elkaar verbonden zijn en geïntegreerd functioneren. Hierbij is het dashboard de centrale plaats voor het managen van de uit te voeren acties. Wij laten u zien welke processen hiermee uitgevoerd en/of gemonitord kunnen worden. We leren u hoe u de focus kunt leggen op die inkooporders waarbij een actie ondernomen dient te worden.
 • Het gebruik van shops
  De gebruiksvriendelijkste wijze van bestellen loopt via webshops en/of catalogi. Wij geven een toelichting op de verschillende mogelijkheden die toegepast kunnen worden én geven aan hoe u deze kunt inzetten binnen uw eigen organisatie.
 • Orders aanmaken en verwerken
  Wij geven u inzicht in de verschillende processen en activiteiten binnen Basware PM geven inzicht in aanpassingen in het proces die ervoor kunnen zorgen dat meer indirecte inkoop in het systeem vastgelegd gaan worden.
 • Purchase beheer
  Wij laten u zien welke acties door de inkoper geïnitieerd kunnen worden om hiermee een betere controle te krijgen. Onderwerpen zijn onder andere het annuleren van orders, orderafsluiting, exception handling. Ook geven wij tips en tricks in de tools die het onderhoud eenvoudiger maken.

In deze training zal ook zijdelings worden ingegaan op de matching tussen de order en de factuur. Voor een verdere verdieping van de matching mogelijkheden, verwijzen wij u naar de training ‘Matching optimalisaties in Basware P2P’.

Programma

11.30 uur             Ontvangst met broodjes lunch
12.30 uur             De Ins & Outs van beheer in PM
14.00 uur             Pauze
14.15 uur             Hands-on Training
16.00 uur             Tips & trucs, vragen
16.15 uur             Afsluiting

Benodigdheden

Wij geven deze hands-on training op de recentste versie van Basware PM. Deze omgeving kunt u benaderen vanaf uw eigen laptop. Indien u geen laptop tot uw beschikking heeft, geef dit dan bij uw aanmelding aan. Wij zorgen er dan voor dat er een laptop voor u klaar staat.

Kosten voor de training bedragen eenmalig € 295,- exclusief btw.

Over ICreative

ICreative levert automatiseringsoplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan ambitieuze ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Details

Date:
7 November 2019
Time:
11:30 - 17:00
Cost:
€295
Event Categories:
,

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Venue

Ede
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
+ Google Map
Phone:
0318493150

Details

Date:
7 November 2019
Time:
11:30 - 17:00
Cost:
€295
Event Categories:
,

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Venue

Ede
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
+ Google Map
Phone:
0318493150