Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Training: Procurement in Basware Alusta

28 August 2018 | 11:30 - 17:00

- €295
basware logo klein

Wij merken dat het onder controle krijgen én houden van indirecte kosten steeds belangrijker aan het worden is binnen organisaties. Vaak zien wij dat er geen optimalisaties plaatsvinden in het initieel ingerichte proces: er vinden veel onnodige handmatige acties plaats. Tevens worden niet alle mogelijkheden van het systeem benut om meer aankopen vast te leggen in een bestelling en daarmee eerder inzicht te krijgen in de verwachte kosten. Ook worden nieuwe functionaliteiten binnen de procurement applicatie niet altijd volledig ingezet. Graag geven wij gehoor aan de behoefte om de processen van indirect spend inkopen verder te optimaliseren middels een interactieve hands-on training.

Tijdens deze training geven wij u handvatten voor het zo optimaal mogelijk aanmaken van indirect spend orderfacturen binnen Basware Alusta. Deze training is speciaal bedoeld voor inkoopmedewerkers en inkoopmanagers die hun kennis op een hoger niveau willen brengen. Deze training is ook geschikt voor medewerkers, managers en change managers die nieuw zijn in de Basware applicatie en meer kennis wensen op te doen.

In deze training zal ook zijdelings worden ingegaan op de matching tussen de order en de factuur. Voor een verdere verdieping van de matching mogelijkheden, verwijzen wij u naar de training “Matching optimalisaties in Basware P2P”.

Wij geven deze hands-on training op de meest actuele versie van Basware Alusta. De training is opgedeeld in twee delen. Deel 1 bestaat uit onderstaande onderwerpen en voor deel 2 gaat u aan de slag in een Basware Alusta omgeving. Tevens is er gelegenheid om zelf onderwerpen/vragen in te brengen.

 • Basware Purchase to Pay proces
  In deze inleiding op de training gaan we in op het P2P proces en hoe de diverse functionaliteiten binnen Basware Alusta met elkaar verbonden zijn en geïntegreerd functioneren. Hierbij is het dashboard de centrale plaats voor het managen van de uit te voeren acties. Wij laten u zien welke processen hiermee uitgevoerd en/of gemonitord kunnen worden. We leren u hoe u de focus kunt leggen op die inkooporders waarbij een actie ondernomen dient te worden.
 • Het gebruik van shops
  De meest gebruikersvriendelijke wijze van bestellen loopt via webshops en/of catalogi. Wij geven een toelichting op de verschillende mogelijkheden die toegepast kunnen worden én geven aan hoe u deze kunt inzetten binnen uw eigen organisatie.
 • Orders aanmaken en verwerken
  Wij geven u inzicht in de verschillende processen en activiteiten binnen Basware Alusta Procurement en geven inzicht in aanpassingen in het proces die ervoor kunnen zorgen dat meer indirecte inkoop in het systeem vastgelegd gaan worden.
 • Purchase beheer
  Wij laten u zien welke acties door de inkoper geïnitieerd kunnen worden om hiermee een betere controle te krijgen. Onderwerpen zijn onder andere het annuleren van orders, orderafsluiting, exception handling. Ook geven wij tips en tricks in de tools die het onderhoud eenvoudiger maken.

De training wordt gegeven in het Nederlands.

Doelgroep

Key-users en medewerkers Inkoop, Inkoop Managers, Finance Managers, Change Managers, beheerders die werken met Basware Alusta P2P.

Programma

11.30 uur – 12.30 uur | Ontvangst met broodjes lunch
12.30 uur – 14.00 uur | De Ins & Outs van beheer in Alusta
14.00 uur – 14.15 uur | Pauze
14.15 uur – 16.00 uur | Hands-on Training
16.00 uur – 16.15 uur | Tips & trucs, vragen
16.15 uur – 16:45 uur | Afsluiting

Benodigdheden

Voor de hands-on training wordt gebruik gemaakt van een Basware Alusta omgeving. Deze kunt u benaderen vanaf uw eigen laptop. Indien u geen laptop tot uw beschikking heeft, geef dit dan bij uw aanmelding aan. Wij zorgen er dan voor dat er een laptop voor u klaar staat.

De training wordt gegeven door een senior Basware P2P consultant: Mario Unkel. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van implementeren én optimaliseren van Basware P2P omgevingen.

Na afloop van de training ontvangt u een samenvatting van de informatie die getoond is, zodat u in uw eigen omgeving de verbeterpunten direct kunt toepassen.

Kosten voor de training bedragen eenmalig € 295,- exclusief btw.

Over ICreative

ICreative levert automatiseringsoplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan ambitieuze ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Details

Date:
28 August 2018
Time:
11:30 - 17:00
Cost:
€295
Event Categories:
,

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Venue

Ede, The Netherlands
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
+ Google Map
Phone:
0318648748

Details

Date:
28 August 2018
Time:
11:30 - 17:00
Cost:
€295
Event Categories:
,

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Venue

Ede, The Netherlands
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
+ Google Map
Phone:
0318648748