Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Training: Payment Plans in Basware P2P (Alusta)

25 July 2018 | 11:30 - 16:00

- €295
basware logo klein

We merken in de praktijk dat er regelmatig vragen zijn over of er geen oplossing is voor de regelmatig terugkerende inkoopfacturen voor onder andere huur, lease, facilitaire en onderhoudsdiensten, beveiliging en telecommunicatie. Juist dit soort inkomende facturen kunnen op een eenvoudige wijze automatisch verwerkt worden door de inzet van Basware Payment Plans.

Ook merken wij dat klanten in de praktijk behoefte hebben om inzicht te krijgen in hoe zij inkoopfacturen als een contractsoort kunnen gaan beschouwen. Hierdoor kan de administratieve druk verlaagd worden en kunnen dit soort facturen volledig geautomatiseerd verwerkt worden.

Hier geven wij graag gehoor aan middels een interactieve hands-on training. Tijdens deze training geven wij u handvatten om deze module in te zetten binnen uw organisatie. Ook laten wij u zien hoe deze tool gebruikt kan worden als eenvoudige contractbeheer oplossing binnen Basware.

De training is opgedeeld in twee delen. Deel 1 bestaat uit onderstaande onderwerpen en voor deel 2 gaat u aan de slag in een Basware Alusta P2P omgeving. Tevens kunt u zelf onderwerpen/vragen inbrengen.

 • Welke typen herhalende facturen kennen we?
  We geven u inzicht in veel voorkomende terugkerende facturen en laten zien hoe deze typen volledig geautomatiseerd verwerkt kunnen worden. We geven een toelichting hoe er ook direct triggers op de betaalplannen gezet kunnen worden, zodat deze als een contractbeheermodule kunnen dienen.
 • Contractbeheer met Payment Plans
  We geven inzicht in de opbouw van de module en welke gegevens u nodig heeft om hiermee te gaan werken, inclusief de bijbehorende audit trail.
 • Minder handmatige acties in het proces
  Door terugkerende inkoopfacturen vooraf vast te leggen -inclusief volledige codering, toleranties etc.- zullen er significant minder handmatige acties plaatsvinden. We laten u zien hoe u dit proces het beste kunt inrichten.
 • Indirecte kosten beter onder controle
  Het uiteindelijke doel dient te zijn om de indirecte kosten beter onder controle te krijgen. We laten u zien hoe u dit kunt bereiken en hoe u “in control” blijft op dit soort type facturen. Een belangrijk onderdeel hierin is ook hoe u zicht houdt op de openstaande acties zoals goedkeuren van de betaalplannen. Tevens leren wij u hoe u uw organisatie kunt leren om deze terugkerende facturen in Alusta te laten aanmaken als betaalplannen. Meer Spend under Management derhalve.

Doelgroep

Key-users Financiële Administratie, Finance managers, Procurement managers, Functioneel Beheerders die werken met Basware Alusta P2P Invoice.

Programma

11.30 uur – 12.30 uur | Ontvangst met broodjes lunch
12.30 uur – 13.45 uur | De Ins & Outs van Payment Plans
13.45 uur – 14.00 uur | Pauze
14.00 uur – 15.30 uur | Hands-on training
15.30 uur – 15.45 uur | Tips & trucs, vragen
15.45 uur – 16:00 uur | Afsluiting

Benodigdheden

Voor de hands-on training wordt gebruik gemaakt van een Basware P2P omgeving. Deze kunt u benaderen vanaf uw eigen laptop. Indien u deze niet beschikbaar heeft, geef dit dan bij ons aan. Wij zorgen dan dat er een laptop voor u klaarstaat.

Kosten

De training wordt gegeven door een senior Basware P2P consultant, Mario Unkel. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van implementeren én optimaliseren van Alusta P2P omgevingen.

Na afloop van de training ontvangt u een samenvatting van de informatie die getoond is en een “quick reference card” zodat u in uw eigen omgeving de verbeterpunten direct kunt toepassen.

Kosten voor de training bedragen eenmalig € 295,- exclusief btw.

Over ICreative

ICreative levert automatiseringsoplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan ambitieuze ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Details

Date:
25 July 2018
Time:
11:30 - 16:00
Cost:
€295
Event Categories:
,

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Venue

Ede, The Netherlands
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
+ Google Map
Phone:
0318648748

Details

Date:
25 July 2018
Time:
11:30 - 16:00
Cost:
€295
Event Categories:
,

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Venue

Ede, The Netherlands
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
+ Google Map
Phone:
0318648748