Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Training: Payment Plans in Basware SaaS

oktober 15 | 11:30 - 16:00

basware logo klein

Is er een oplossing voor de regelmatig terugkerende inkoopfacturen voor onder andere huur, lease, facilitaire en onderhoudsdiensten, beveiliging en telecommunicatie? Kunnen inkoopfacturen als een contractsoort worden beschouwd zodat de administratieve druk wordt verlaagd? En kunnen dit soort facturen volledig geautomatiseerd verwerkt worden?

Ja, dit kan allemaal met Basware Payment Plans. In de interactieve hands-on training Payment Plans in Basware Alusta geven we antwoord op dit soort vragen.

Voor wie?

Key-users financiële administratie, finance managers, procurement managers en functioneel beheerders die werken met Basware Alusta P2P Invoice.

Wat neemt u mee naar huis?

Tijdens de training krijgt u handvatten om Payment Plans in te zetten binnen uw organisatie. Ook laten wij u zien hoe deze tool gebruikt kan worden als eenvoudige contractbeheeroplossing binnen Basware.

Wat gaat u doen?

De training is opgedeeld in twee delen. Deel 1 bestaat uit onderstaande onderwerpen en in deel 2 gaat u aan de slag in een Basware Alusta-omgeving. Tevens kunt u zelf onderwerpen/vragen inbrengen.

 • Welke typen herhalende facturen kennen we?
  We geven u inzicht in veel voorkomende terugkerende facturen en laten zien hoe deze typen volledig geautomatiseerd verwerkt kunnen worden. We geven een toelichting hoe er ook direct triggers op de betaalplannen gezet kunnen worden, zodat deze als een contractbeheermodule kunnen dienen.
 • Contractbeheer met Payment Plans
  We geven inzicht in de opbouw van de module en welke gegevens u nodig heeft om hiermee te gaan werken, inclusief de bijbehorende audit trail.
 • Minder handmatige acties in het proces
  Door terugkerende inkoopfacturen vooraf vast te leggen -inclusief volledige codering, toleranties etc.- zullen er significant minder handmatige acties plaatsvinden. We laten u zien hoe u dit proces het beste kunt inrichten.
 • Indirecte kosten beter onder controle
  Het uiteindelijke doel dient te zijn om de indirecte kosten beter onder controle te krijgen. We laten u zien hoe u dit kunt bereiken en hoe u “in control” blijft op dit soort type facturen. Een belangrijk onderdeel hierin is ook hoe u zicht houdt op de openstaande acties zoals goedkeuren van de betaalplannen. Tevens leren wij u hoe u uw organisatie kunt leren om deze terugkerende facturen in Alusta te laten aanmaken als betaalplannen. Meer Spend under Management derhalve.

Programma

11.30 uur             Ontvangst met lunch
12.30 uur             De ins & outs van Payment Plans
13.45 uur             Pauze
14.00 uur             Hands-on training
15.30 uur             Tips & trucs, vragen
15.45 uur             Afsluiting

Benodigdheden

Voor de hands-on training wordt gebruik gemaakt van een Basware Alusta-omgeving. Deze kunt u benaderen vanaf uw eigen laptop. Indien u geen laptop tot uw beschikking heeft, geef dit dan bij uw aanmelding aan. Wij zorgen er dan voor dat er een voor u klaar staat.

Kosten voor de training bedragen eenmalig € 295,- exclusief btw.

Over ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, oplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan omvangrijke ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Gegevens

Datum:
oktober 15
Tijd:
11:30 - 16:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Ede
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
Telefoon:
0318493150

Organisator

ICreative
Telefoon:
0318493150
E-mail:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Gegevens

Datum:
oktober 15
Tijd:
11:30 - 16:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Ede
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
Telefoon:
0318493150

Organisator

ICreative
Telefoon:
0318493150
E-mail:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Waarom ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, e-facturatie en purchase-to-pay oplossingen aan ondernemingen, instellingen en overheden. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van inkoop en factuurverwerking.

Technologie Partner

Wij hebben veel ondernemingen geholpen met implementatie én support van Basware en Kofax producten. In Nederland en ver daarbuiten.

Kennis Partner

ICreative heeft in de afgelopen 15 jaar veel kennis opgedaan over purchase-to-pay, e-facturatie en verandermanagement. Kennis die wij graag met u delen.

Excellence Partner

Waar onze leveranciers stoppen, gaan wij verder met complementaire diensten, zoals geautomatiseerde kwaliteitscontrole op inkomende facturen.

Wij staan voor u klaar!

Vragen over purchase-to-pay of e-facturatie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Alleen aanmelden voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook!