Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Training: Payment Plans in Basware Alusta

april 11 | 11:30 - 16:00

- €295
basware logo klein

Is er een oplossing voor de regelmatig terugkerende inkoopfacturen voor onder andere huur, lease, facilitaire en onderhoudsdiensten, beveiliging en telecommunicatie? Kunnen inkoopfacturen als een contractsoort worden beschouwd zodat de administratieve druk wordt verlaagd? En kunnen dit soort facturen volledig geautomatiseerd verwerkt worden?

Ja, dit kan allemaal met Basware Payment Plans. In de interactieve hands-on training Payment Plans in Basware Alusta geven we antwoord op dit soort vragen.

Voor wie?

Key-users financiële administratie, finance managers, procurement managers en functioneel beheerders die werken met Basware Alusta P2P Invoice.

Wat neemt u mee naar huis?

Tijdens de training krijgt u handvatten om Payment Plans in te zetten binnen uw organisatie. Ook laten wij u zien hoe deze tool gebruikt kan worden als eenvoudige contractbeheeroplossing binnen Basware.

Wat gaat u doen?

De training is opgedeeld in twee delen. Deel 1 bestaat uit onderstaande onderwerpen en in deel 2 gaat u aan de slag in een Basware Alusta-omgeving. Tevens kunt u zelf onderwerpen/vragen inbrengen.

 • Welke typen herhalende facturen kennen we?
  We geven u inzicht in veel voorkomende terugkerende facturen en laten zien hoe deze typen volledig geautomatiseerd verwerkt kunnen worden. We geven een toelichting hoe er ook direct triggers op de betaalplannen gezet kunnen worden, zodat deze als een contractbeheermodule kunnen dienen.
 • Contractbeheer met Payment Plans
  We geven inzicht in de opbouw van de module en welke gegevens u nodig heeft om hiermee te gaan werken, inclusief de bijbehorende audit trail.
 • Minder handmatige acties in het proces
  Door terugkerende inkoopfacturen vooraf vast te leggen -inclusief volledige codering, toleranties etc.- zullen er significant minder handmatige acties plaatsvinden. We laten u zien hoe u dit proces het beste kunt inrichten.
 • Indirecte kosten beter onder controle
  Het uiteindelijke doel dient te zijn om de indirecte kosten beter onder controle te krijgen. We laten u zien hoe u dit kunt bereiken en hoe u “in control” blijft op dit soort type facturen. Een belangrijk onderdeel hierin is ook hoe u zicht houdt op de openstaande acties zoals goedkeuren van de betaalplannen. Tevens leren wij u hoe u uw organisatie kunt leren om deze terugkerende facturen in Alusta te laten aanmaken als betaalplannen. Meer Spend under Management derhalve.

Programma

11.30 uur             Ontvangst met lunch
12.30 uur             De ins & outs van Payment Plans
13.45 uur             Pauze
14.00 uur             Hands-on training
15.30 uur             Tips & trucs, vragen
15.45 uur             Afsluiting

Benodigdheden

Voor de hands-on training wordt gebruik gemaakt van een Basware Alusta-omgeving. Deze kunt u benaderen vanaf uw eigen laptop. Indien u geen laptop tot uw beschikking heeft, geef dit dan bij uw aanmelding aan. Wij zorgen er dan voor dat er een voor u klaar staat.

Kosten voor de training bedragen eenmalig € 295,- exclusief btw.

Training Payment Plans in Basware P2P (Alusta)

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, oplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan omvangrijke ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Gegevens

Datum:
april 11
Tijd:
11:30 - 16:00
Kosten:
€295
Evenement Categorieën:
,

Organisator

ICreative
Telefoon:
0318493150
E-mail:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Locatie

Ede
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0318648748

Gegevens

Datum:
april 11
Tijd:
11:30 - 16:00
Kosten:
€295
Evenement Categorieën:
,

Organisator

ICreative
Telefoon:
0318493150
E-mail:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Locatie

Ede
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0318648748

Waarom ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, e-facturatie en purchase-to-pay oplossingen aan ondernemingen, instellingen en overheden. Onze oplossingen resulteren in meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Technologie Partner

Wij hebben veel ondernemingen geholpen met implementatie én support van Basware en Kofax technologie. In Nederland en ver daarbuiten.

Kennis Partner

ICreative heeft in de afgelopen 15 jaar veel kennis opgedaan over purchase-to-pay en e-facturatie. Kennis die wij graag delen middels onze Academy.

Excellence Partner

Wij bieden additionele diensen aan om toe te werken naar operational (P2P) excellence, waaronder geautomatiseerde kwaliteitscontrole op inkomende facturen.

Wij staan voor u klaar!

Wilt u van gedachten met ons wisselen over e-facturatie en purchase-to-pay, neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Wilt u alleen of daarnaast per e-mail op de hoogte blijven van e-facturatie en purchase-to-pay automatisering, dan kunt u zich voor onze maillijst inschrijven.