Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Training: Verbeteren herkenning in Kofax TotalAgility (KTA)

February 18 | 13:30 - 15:30

- €295

Tijdens deze training geven wij u handvatten om de geautomatiseerde herkenning van data binnen uw Kofax KTA omgeving te verbeteren.

De training is opgedeeld in twee delen. Deel 1 bestaat uit onderstaande onderwerpen en voor deel 2 gaat u aan de slag in een Kofax-omgeving*. Tevens kunt u zelf onderwerpen/vragen inbrengen.

 • Gebruikersbeheer
  Toelichting op hoe u zelf het beheerscherm kunt onderhouden. Op deze manier kunt u zelf de rechten van (bepaalde) gebruikers wijzigen.
 • Data uitsluiten voor herkenning
  Met een overzicht van uit te sluiten IBAN en btw nummers heeft u de mogelijkheid om zelf te bepalen welke waarden niet meegenomen dienen te worden in de crediteurherkenning. De software maakt direct gebruik van de wijzigingen die in dit scherm worden doorgevoerd. In de praktijk draagt dit nadrukkelijk bij aan het verbeteren van de herkenning.
 • Job monitoring
  Het Quality Control scherm geeft een overzicht van alle jobs die in de suspended status zijn beland. Hierbij krijgt u handreikingen hoe acties direct uitgevoerd kunnen worden zodat deze niet meer voorkomen. De job kan dan bijvoorbeeld met enkele handelingen weer terug in de Kofax workflow worden gebracht.
 • Zelflerend proces (Online Learning)
  Kofax bevat een zelflerend systeem genaamd Online Learning, dat u kan helpen met een automatische herkenning van lastig te interpreteren facturen. Denk hierbij aan data waar geen directe termen omheen staan, of crediteuren met meerdere IBAN vermeldingen op de factuur. Door het correct toepassen van Online Learning zal een hogere herkenningsgraad worden gerealiseerd.

*In de training wordt als uitgangspunt het proces factuurverwerking genomen en dat u het ICreative Invoice package als oplossing voor factuurverwerking in gebruik heeft. Doordat dit product continu wordt verbeterd, is het mogelijk dat niet alle componenten bij u zijn geïmplementeerd.

Doelgroep

Key-users en beheerders die werken met Kofax KTA.

Benodigdheden

Voor de hands on training wordt gebruik gemaakt van een KTA omgeving. Hiervoor hoeft u geen laptop mee te nemen. Het lesmateriaal is op locatie aanwezig.

Kosten

De training wordt gegeven door een senior Kofax Total Agility consultant met ruime ervaring op het gebied van implementeren én optimaliseren van Kofax-omgevingen. Na afloop van de training ontvangt u een samenvatting van de informatie die getoond is en een “quick reference card” zodat u in uw eigen omgeving de verbeterpunten direct kunt toepassen.

Kosten voor de training bedragen per deelnemend bedrijf eenmalig € 295,- exclusief btw.

InschrijvenOver ICreative

ICreative levert automatiseringsoplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan ambitieuze ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Details

Date:
February 18
Time:
13:30 - 15:30
Cost:
€295
Event Categories:
, ,

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Venue

Online

Details

Date:
February 18
Time:
13:30 - 15:30
Cost:
€295
Event Categories:
, ,

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Venue

Online