Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

Training: Beheer van Basware Alusta

22 augustus 2018 | 11:30 - 16:00

- €295
basware logo klein

Een goed functionerende Basware-omgeving is voorwaarde succesvolle ondersteuning van de primaire en secundaire bedrijfsprocessen. Continuïteit en deskundigheid van het systeembeheer is daarbij van belang. Om beheerders te helpen hun kennis up-to-date te houden, ontwikkelde ICreative een interactieve hands-on training.

Voor wie?

De training is voor functioneel en technisch (applicatie-)beheerders van Basware Alusta. Deze training is ook zeer geschikt voor beheerders die nieuw zijn in de applicatie en meer kennis wensen op te doen, en medewerkers die beheertaken moeten kunnen overnemen.

Wat neemt u mee naar huis?

Tijdens deze training krijgt u van een senior Basware P2P-consultant handvatten voor het beheer van Basware Alusta P2P. Na afloop van de training ontvangt u een samenvatting van de informatie die getoond is, zodat u in uw eigen omgeving de verbeterpunten direct kunt toepassen.

Wat gaat u doen?

De training is opgedeeld in twee delen. In het inleidende deel behandelen we de onderstaande onderwerpen. In het tweede deel gaat u zelf aan de slag in een Basware Alusta omgeving. Er is ook gelegenheid om eigen onderwerpen/vragen in te brengen.

 • Basware P2P Administration
  Basware P2P Administration is een centrale plaats voor het onderhouden en managen van gebruikersdata, organisatiestructuur en masterdata. Deze informatie is benodigd voor het verwerken van orders en facturen.
 • Gebruikersbeheer
  Een gebruikersrol in Basware P2P is een groep van gerelateerde gebruikersrechten die definiëren welke acties een gebruiker kan uitvoeren. Een gebruikersgroep refereert naar een verzameling gebruikers die identieke gebruiksrechten binnen een bepaalde organisatie-eenheid hebben. Om te weten hoe de gebruikersrechten gedefinieerd zijn in de organisatie of voor een individuele gebruiker is het mogelijk om de rechten gebaseerd op de gebruiker, module of gebruikersrechten weer te geven. We laten zien hoe u deze tool kunt inzetten en desgewenst de rechten van (bepaalde) gebruikers kunt wijzigen.
 • AnyERP Interfaces
  Basware AnyERP is Basware’s middleware, ontwikkeld om elke mogelijke integratie aan te gaan. Wij laten u zien welke processen via AnyERP worden aangestuurd en in welke mate u dit kunt monitoren.
 • Taalinstellingen
  U kunt zelf de taal van de gebruikersinterface veranderen. De beschikbare talen zijn afhankelijk van de talen die geïnstalleerd zijn op het system. Regionale instellingen hebben effect op de manier hoe sommige type data weergegeven worden.
 • Beheren, bekijken, uitvoeren van geplande taken
  De systeemadmin kan in de planner alle geplande taken in alle P2P modules bekijken. We laten u zien hoe u deze taken kunt beheren. Ook geven wij aan welke overzicht e-mails er vanuit het systeem naar de gebruikers van het P2P systeem kunnen worden verzonden en welke acties dan benodigd zijn.
 • Procuratieschema’s onderhouden
  We geven tips en trucs in het onderhouden van procuratieschema’s. Ook geven we aan hoe deze het beste opgebouwd kunnen worden. Hierbij geven we ook inzicht in de tools die het onderhoud eenvoudig maken.

Programma

11.30 uur – 12.30 uur | Ontvangst met broodjes lunch
12.30 uur – 14.00 uur | De Ins & Outs van beheer in Basware Alusta
14.00 uur – 14.15 uur | Pauze
14.15 uur – 15.45 uur | Hands-on training
15.45 uur – 16.00 uur | Tips & trucs, vragen
16.00 uur – 16:15 uur | Afsluiting

Wat heeft u nodig?

Wij geven de hands-on training op de recentste versie van Basware Alusta. Deze omgeving kunt u benaderen vanaf uw eigen laptop. Indien u geen laptop beschikbaar heeft kunt u dit aangeven. Wij zorgen er dan voor dat er een laptop voor u klaar staat.

Kosten voor de training bedragen eenmalig € 295,- exclusief btw.

Training Beheer Basware Purchase to Pay (Alusta) 

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Over ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, oplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan omvangrijke ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Gegevens

Datum:
22 augustus 2018
Tijd:
11:30 - 16:00
Kosten:
€295
Evenement Categorieën:
,

Organisator

ICreative
Telefoon:
0318493150
E-mail:
contact@icreative.nl
Website:
https://www.icreativep2p.com

Locatie

Ede, The Netherlands
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
+ Google Maps
Telefoon:
0318648748

Gegevens

Datum:
22 augustus 2018
Tijd:
11:30 - 16:00
Kosten:
€295
Evenement Categorieën:
,

Organisator

ICreative
Telefoon:
0318493150
E-mail:
contact@icreative.nl
Website:
https://www.icreativep2p.com

Locatie

Ede, The Netherlands
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
+ Google Maps
Telefoon:
0318648748

Waarom ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, e-facturatie en purchase-to-pay oplossingen aan ondernemingen, instellingen en overheden. Onze oplossingen resulteren in meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Technologie Partner

Wij hebben veel ondernemingen geholpen met implementatie én support van Basware en Kofax technologie. In Nederland en ver daarbuiten.

Kennis Partner

ICreative heeft in de afgelopen 15 jaar veel kennis opgedaan over purchase-to-pay en e-facturatie. Kennis die wij graag delen middels onze Academy.

Excellence Partner

Wij bieden additionele diensen aan om toe te werken naar operational (P2P) excellence, waaronder geautomatiseerde kwaliteitscontrole op inkomende facturen.

Wij staan voor u klaar!

Wilt u van gedachten met ons wisselen over e-facturatie en purchase-to-pay, neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Wilt u alleen of daarnaast per e-mail op de hoogte blijven van e-facturatie en purchase-to-pay automatisering, dan kunt u zich voor onze maillijst inschrijven.