Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Training: Beheer Basware Alusta

13 November 2018 | 11:30 - 16:00

- €295
basware logo klein

Een goed functionerende Basware-omgeving is van wezenlijk belang voor succesvolle ondersteuning van primaire en secundaire bedrijfsprocessen. Deskundigheid van de beheerder speelt derhalve een cruciale rol. Om bedrijven te helpen hun kennis up-to-date te houden heeft ICreative een training ontwikkeld die handvatten geeft voor het beheer van Basware Alusta.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor functioneel en technisch (applicatie)beheerders van Basware, maar is ook zeker geschikt voor beheerders die nieuw zijn in de applicatie en meer kennis wensen op te doen.

Wat neemt u mee naar huis?

Tijdens deze training krijgt u handvatten voor het beheer van Basware Alusta en inzicht in wat u zelf wel en niet kan inregelen. Na afloop van de training ontvangt u een samenvatting van de informatie die getoond is, zodat u in uw eigen omgeving de verbeterpunten direct kunt toepassen.

Wat gaat u doen?

De training is opgedeeld in twee delen. Deel 1 bestaat uit theorie en in deel 2 gaat u aan de slag in een Basware Alusta-omgeving. Tevens is er gelegenheid om zelf onderwerpen/vragen in te brengen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Basware P2P Administration
  Basware P2P Administration is een centrale plaats voor het onderhouden en managen van gebruikersdata, organisatiestructuur en masterdata. Deze informatie is benodigd voor het verwerken van orders en facturen.
 • Gebruikersbeheer
  Toelichting op hoe u zelf het beheer van gebruikers kunt uitvoeren. Op deze manier kunt u zelf de rechten van (bepaalde) gebruikers wijzigen, mits u daarvoor de rechten heeft. In Basware Alusta is een gebruikersrol een groep van gerelateerde gebruikersrechten die definiëren welke acties een gebruiker kan uitvoeren. Een gebruikersgroep refereert naar een verzameling van gebruikers met identieke gebruiksrechten binnen een bepaalde organisatie-eenheid.Om raad te plegen hoe de gebruikersrechten gedefinieerd zijn in een organisatie of voor een aparte gebruiker is het mogelijk om de rechten gebaseerd op de gebruiker, module of gebruikersrechten weer te geven. We laten zien hoe u deze tool kunt inzetten.
 • AnyERP Interfaces
  Basware AnyERP is Basware’s middleware, ontwikkeld om elke mogelijke integratie aan te gaan. Wij laten u zien welke processen via AnyERP worden aangestuurd en in welke mate u dit kunt monitoren.
 • Taalinstellingen
  U kunt zelf de taal van de gebruikersinterface veranderen. De beschikbare talen zijn afhankelijk van de talen die geïnstalleerd zijn op het system. Regionale instellingen hebben effect op de manier hoe sommige type data weergegeven worden.
 • Beheren, bekijken, uitvoeren van geplande taken
  De systeemadmin kan in de planner alle geplande taken in alle P2P modules bekijken. We laten u zien hoe u deze taken kunt beheren. Ook geven wij aan welke overzicht e-mails er vanuit het systeem naar de gebruikers van het P2P systeem kunnen worden verzonden en welke acties dan benodigd zijn.
 • Procuratieschema’s onderhouden
  We geven tips en trics in het onderhouden van procuratieschema’s. Ook geven we aan hoe deze het beste opgebouwd kunnen worden. Hierbij geven we ook inzicht in de tools die het onderhoud eenvoudig maken.

Programma

11.30 uur             Ontvangst met lunch
12.30 uur             De ins & outs van beheer in Basware Alusta
14.00 uur             Pauze
14.15 uur             Hands-on training
15.45 uur             Tips & trucs, vragen
16.00 uur             Afsluiting

Benodigdheden

Wij geven deze hands-on training op de recentste versie van Basware Alusta. Deze omgeving kunt u benaderen vanaf uw eigen laptop. Indien u geen laptop tot uw beschikking heeft, geef dit dan bij uw aanmelding aan. Wij zorgen er dan voor dat er een laptop voor u klaar staat.

Kosten voor de training bedragen eenmalig € 295,- exclusief btw.

Over ICreative

ICreative levert automatiseringsoplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan ambitieuze ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Details

Date:
13 November 2018
Time:
11:30 - 16:00
Cost:
€295
Event Categories:
,

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Venue

Ede, The Netherlands
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
+ Google Map
Phone:
0318648748

Details

Date:
13 November 2018
Time:
11:30 - 16:00
Cost:
€295
Event Categories:
,

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Venue

Ede, The Netherlands
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
+ Google Map
Phone:
0318648748