Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Training: beheer Basware Purchase to Pay (Alusta) 

4 October 2018 | 11:30 - 16:00

- €295
basware logo klein

Wij merken dat beheerders van Basware behoefte hebben om hun kennis up-to-date te houden. Succesvolle ondersteuning van de primaire en secundaire bedrijfsprocessen is mede afhankelijk van een goed functionerende Basware omgeving. Hierin zijn continuïteit en deskundigheid belangrijke aspecten. Graag geven wij gehoor aan de behoefte van deze beheerders middels een interactieve hands-on training.

Tijdens deze training geven wij u handvatten voor het beheer van Basware Alusta P2P. Deze training is speciaal bedoeld voor Functioneel en Technisch (Applicatie-)beheerders van Basware. Deze training is ook geschikt voor beheerders die nieuw zijn in de applicatie en meer kennis wensen op te doen.

Wij geven de hands-on training op de meest actuele versie van Basware Alusta. De training is opgedeeld in twee delen. Deel 1 bestaat uit onderstaande onderwerpen en voor deel 2 gaat u aan de slag in een Basware Alusta omgeving. Tevens is er gelegenheid om zelf onderwerpen/vragen in te brengen.

 • Basware P2P Administration
  Basware P2P Administration is een centrale plaats voor het onderhouden en managen van gebruikersdata, organisatiestructuur en masterdata. Deze informatie is benodigd voor het verwerken van orders en facturen.
 • Gebruikersbeheer
  Toelichting op hoe u zelf het beheer van gebruikers kunt uitvoeren. Op deze manier kunt u zelf de rechten van (bepaalde) gebruikers wijzigen, mits u daarvoor de rechten heeft. In Basware P2P is een gebruikersrol een groep van gerelateerde gebruikersrechten die definiëren welke acties een gebruiker kan uitvoeren. Een gebruikersgroep refereert naar een verzameling van gebruikers met identieke gebruiksrechten binnen een bepaalde organisatie-eenheid.Om raad te plegen hoe de gebruikersrechten gedefinieerd zijn in een organisatie of voor een aparte gebruiker is het mogelijk om de rechten gebaseerd op de gebruiker, module of gebruikersrechten weer te geven. We laten zien hoe u deze tool kunt inzetten.
 • AnyERP Interfaces
  Basware AnyERP is Basware’s middleware, ontwikkeld om elke mogelijke integratie aan te gaan. Wij laten u zien welke processen via AnyERP worden aangestuurd en in welke mate u dit kunt monitoren.
 • Taalinstellingen
  U kunt zelf de taal van de gebruikersinterface veranderen. De beschikbare talen zijn afhankelijk van de talen die geïnstalleerd zijn op het system. Regionale instellingen hebben effect op de manier hoe sommige type data weergegeven worden.
 • Beheren, bekijken, uitvoeren van geplande taken
  De systeemadmin kan in de planner alle geplande taken in alle P2P modules bekijken. We laten u zien hoe u deze taken kunt beheren. Ook geven wij aan welke overzicht e-mails er vanuit het systeem naar de gebruikers van het P2P systeem kunnen worden verzonden en welke acties dan benodigd zijn.
 • Procuratieschema’s onderhouden
  We geven tips en trics in het onderhouden van procuratieschema’s. Ook geven we aan hoe deze het beste opgebouwd kunnen worden. Hierbij geven we ook inzicht in de tools die het onderhoud eenvoudig maken.

Doelgroep

Beheerders die werken met Basware Purchase to Pay (Alusta). Medewerkers die (sommige) beheertaken moeten kunnen overnemen.

Programma

11.30 uur – 12.30 uur Ontvangst met broodjes lunch
12.30 uur – 14.00 uur De Ins & Outs van beheer in Alusta
14.00 uur – 14.15 uur Pauze
14.15 uur – 15.45 uur Hands-on training
15.45 uur – 16.00 uur Tips & trucs, vragen
16.00 uur – 16:15 uur Afsluiting

Benodigdheden

Voor de hands on training wordt gebruik gemaakt van een Basware Alusta omgeving. Deze kunt u benaderen vanaf uw eigen laptop. Indien u geen laptop beschikbaar heeft kunt u dit aangeven. Wij zorgen er dan voor dat er een laptop voor u klaar staat.

Kosten

De training wordt gegeven door een senior Basware P2P consultant. Deze consultant heeft ruime ervaring op het gebied van implementeren én optimaliseren van Basware P2P omgevingen.

Na afloop van de training ontvangt u een samenvatting van de informatie die getoond is, zodat u in uw eigen omgeving de verbeterpunten direct kunt toepassen.

Kosten voor de training bedragen eenmalig € 295,- exclusief btw.

Over ICreative

ICreative levert automatiseringsoplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan ambitieuze ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Details

Date:
4 October 2018
Time:
11:30 - 16:00
Cost:
€295
Event Categories:
,

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Venue

Ede
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
+ Google Map
Phone:
0318493150

Details

Date:
4 October 2018
Time:
11:30 - 16:00
Cost:
€295
Event Categories:
,

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Venue

Ede
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
+ Google Map
Phone:
0318493150