Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Training: beheer Basware Invoice Processing (IP) 

23 August 2018 | 11:30 - 16:00

- €295
basware logo klein

Succesvolle ondersteuning van de primaire en secundaire bedrijfsprocessen is mede afhankelijk van een goed functionerende Basware omgeving. Hierin zijn continuïteit en deskundigheid belangrijke aspecten. In de loop van de tijd kan deze kennis verminderd zijn of de IT organisatie heeft de taken op een andere manier belegd. Wij krijgen regelmatig de vraag of er een training gegeven kan worden over het beheer van Basware IP. Hier geven wij graag gehoor aan middels een interactieve hands-on training.

Tijdens deze training geven wij u handvatten voor het beheer van Basware IP. Deze training is speciaal bedoeld voor Functioneel en Technisch Beheerders van de applicatie. Deze training is tevens geschikt voor beheerders die nieuw zijn in de applicatie.

Wij geven de hands-on training op een Basware IP 5.1 omgeving. De training is opgedeeld in 2 delen. Deel 1 bestaat uit onderstaande onderwerpen en voor deel 2 gaat u aan de slag in een Basware IP omgeving. Tevens kunt u zelf onderwerpen/vragen inbrengen.

 • Basware Admin
  Basware Admin bevat een centrale plaats voor het onderhouden en managen van gebruikersdata, organisatiestructuur en masterdata. Deze informatie is benodigd voor het verwerken van orders en facturen. Basware Admin bevat een belangrijke planningsfunctie voor het uitvoeren van verschillende achtergrondtaken die betrekking hebben tot het systeemonderhoud. Wij leren hoe u deze functie het beste kunt inzetten.
 • Gebruikersbeheer
  Toelichting op hoe u zelf het beheer van gebruikers kunt onderhouden. Op deze manier kunt u zelf de rechten van (bepaalde) gebruikers wijzigen. In Basware Admin is een gebruikersrol een groep van gerelateerde gebruikersrechten die definiëren welke acties een gebruiker kan uitvoeren. Een gebruikersgroep refereert naar een verzameling van gebruikers met identieke gebruiksrechten binnen een bepaalde organisatie-eenheid.
  Om te raadplegen hoe de gebruikersrechten gedefinieerd zijn in een organisatie, of voor een aparte gebruiker, is het mogelijk om de rechten gebaseerd op de gebruiker, module of gebruikersrechten weer te geven. We laten zien hoe u deze tool kunt inzetten.
 • AnyERP Interfaces
  Basware AnyERP is Basware’s middleware, ontwikkeld om elke mogelijke integratie aan te gaan. Wij laten u zien welke processen via AnyERP worden aangestuurd.
 • Taalinstellingen
  U kunt zelf de taal van de gebruikersinterface veranderen. De beschikbare talen zijn afhankelijk van de talen die geïnstalleerd zijn op het systeem. Regionale instellingen hebben effect op de manier hoe sommige types data weergegeven worden.
 • Beheren, bekijken, uitvoeren van geplande taken
  De systeemadmin kan in de planner alle geplande taken in alle IP modules bekijken. We laten u zien hoe u deze taken kunt beheren. Ook geven wij aan welke overzicht e-mails er vanuit het systeem naar de gebruikers van het Basware IP systeem kunnen worden verzonden en welke acties dan benodigd zijn.
 • Procuratieschema’s onderhouden
  We geven tips en trics in het onderhouden van procuratieschema’s. Ook geven we aan hoe deze het beste opgebouwd kunnen worden.

Doelgroep

Beheerders die werken met Basware Purchase to Pay. Of medewerkers die (delen van) het beheer moeten kunnen overnemen.

Programma

11.30 uur – 12.30 uur Ontvangst met broodjes lunch
12.30 uur –  14.00 uur De ins & outs van beheer in Basware IP
14.00 uur –  14.15 uur Pauze
14.15 uur –  15.45 uur Hands-on training
15.45 uur –  16.00 uur Tips & trucs, vragen
16.00 uur – 16:15 uur Afsluiting

Benodigdheden

Voor de hands-on training wordt gebruik gemaakt van een Basware IP 5.1 omgeving. Deze kunt u benaderen vanaf uw eigen laptop. Indien u geen eigen laptop beschikbaar heeft, laat het ons dat weten. Dan zorgen wij ervoor dat er een laptop voor u klaarstaat bij de training.

Kosten

De training wordt gegeven door een senior Basware IP consultant. Deze consultant heeft ruime ervaring op het gebied van implementeren én optimaliseren van Basware IP omgevingen.

Na afloop van de training ontvangt u een samenvatting van de informatie die getoond is, zodat u in uw eigen omgeving de verbeterpunten direct kunt toepassen.

Kosten voor de training bedragen eenmalig € 295,- exclusief btw.

Over ICreative

ICreative levert automatiseringsoplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan ambitieuze ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Details

Date:
23 August 2018
Time:
11:30 - 16:00
Cost:
€295
Event Categories:
,

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Venue

Ede, The Netherlands
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
+ Google Map
Phone:
0318648748

Details

Date:
23 August 2018
Time:
11:30 - 16:00
Cost:
€295
Event Categories:
,

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Venue

Ede, The Netherlands
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
+ Google Map
Phone:
0318648748