Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Training: Beheer Basware IP

2 April 2019 | 11:30 - 16:00

- €295
basware logo klein

Een goed functionerende Basware-omgeving is van wezenlijk belang voor succesvolle ondersteuning van primaire en secundaire bedrijfsprocessen. Deskundigheid van de beheerder speelt derhalve een cruciale rol. Om bedrijven te helpen hun kennis up-to-date te houden heeft ICreative een training ontwikkeld die handvatten geeft voor het beheer van Basware Invoice Processing (IP).

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor functioneel en technisch (applicatie)beheerders van Basware, maar is ook zeker geschikt voor beheerders die nieuw zijn in de applicatie en meer kennis wensen op te doen.

Wat neemt u mee naar huis?

Tijdens deze training krijgt u handvatten voor het beheer van Basware IP en inzicht in wat u zelf wel en niet kan inregelen. Na afloop van de training ontvangt u een samenvatting van de informatie die getoond is, zodat u in uw eigen omgeving de verbeterpunten direct kunt toepassen.

Wat gaat u doen?

Wij geven de hands-on training op een Basware IP 5.1 omgeving. De training is opgedeeld in 2 delen. Deel 1 bestaat uit onderstaande onderwerpen en voor deel 2 gaat u aan de slag in een Basware IP omgeving. Tevens kunt u zelf onderwerpen/vragen inbrengen.

 • Basware Admin
  Basware Admin bevat een centrale plaats voor het onderhouden en managen van gebruikersdata, organisatiestructuur en masterdata. Deze informatie is benodigd voor het verwerken van orders en facturen. Basware Admin bevat een belangrijke planningsfunctie voor het uitvoeren van verschillende achtergrondtaken die betrekking hebben tot het systeemonderhoud. Wij leren hoe u deze functie het beste kunt inzetten.
 • Gebruikersbeheer
  Toelichting op hoe u zelf het beheer van gebruikers kunt onderhouden. Op deze manier kunt u zelf de rechten van (bepaalde) gebruikers wijzigen. In Basware Admin is een gebruikersrol een groep van gerelateerde gebruikersrechten die definiëren welke acties een gebruiker kan uitvoeren. Een gebruikersgroep refereert naar een verzameling van gebruikers met identieke gebruiksrechten binnen een bepaalde organisatie-eenheid.
  Om te raadplegen hoe de gebruikersrechten gedefinieerd zijn in een organisatie, of voor een aparte gebruiker, is het mogelijk om de rechten gebaseerd op de gebruiker, module of gebruikersrechten weer te geven. We laten zien hoe u deze tool kunt inzetten.
 • AnyERP Interfaces
  Basware AnyERP is Basware’s middleware, ontwikkeld om elke mogelijke integratie aan te gaan. Wij laten u zien welke processen via AnyERP worden aangestuurd.
 • Taalinstellingen
  U kunt zelf de taal van de gebruikersinterface veranderen. De beschikbare talen zijn afhankelijk van de talen die geïnstalleerd zijn op het systeem. Regionale instellingen hebben effect op de manier hoe sommige types data weergegeven worden.
 • Beheren, bekijken, uitvoeren van geplande taken
  De systeemadmin kan in de planner alle geplande taken in alle IP modules bekijken. We laten u zien hoe u deze taken kunt beheren. Ook geven wij aan welke overzicht e-mails er vanuit het systeem naar de gebruikers van het Basware IP systeem kunnen worden verzonden en welke acties dan benodigd zijn.
 • Procuratieschema’s onderhouden
  We geven tips en trics in het onderhouden van procuratieschema’s. Ook geven we aan hoe deze het beste opgebouwd kunnen worden.

Programma

11.30 uur             Ontvangst met lunch
12.30 uur             De ins & outs van beheer in Basware IP
14.00 uur             Pauze
14.15 uur             Hands-on training
15.45 uur             Tips & trucs, vragen
16.00 uur             Afsluiting

Benodigdheden

Voor de hands-on training wordt gebruik gemaakt van een Basware IP 5.1 omgeving. Deze omgeving kunt u benaderen vanaf uw eigen laptop. Indien u geen laptop tot uw beschikking heeft, geef dit dan bij uw aanmelding aan. Wij zorgen er dan voor dat er een laptop voor u klaar staat.

Kosten voor de training bedragen eenmalig € 295,- exclusief btw.

Over ICreative

ICreative levert automatiseringsoplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan ambitieuze ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Details

Date:
2 April 2019
Time:
11:30 - 16:00
Cost:
€295
Event Categories:
,
Event Tags:
,

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Venue

Ede
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
+ Google Map
Phone:
0318493150

Details

Date:
2 April 2019
Time:
11:30 - 16:00
Cost:
€295
Event Categories:
,
Event Tags:
,

Organizer

ICreative
Phone:
0318493150
Email:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Venue

Ede
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
+ Google Map
Phone:
0318493150