Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Training: Analytics in Basware SaaS

juni 4 | 12:00 - 16:00

- €295
basware logo klein

In de praktijk krijgt ICreative regelmatig vragen over het gebruik van Analytics in Basware SaaS. Hoe kan de AP-afdeling deze tool het beste gebruiken?

Basware Analytics is volledig geïntegreerd in P2P op het SaaS platform. De module voor biedt functionele gebieden met standaardrapporten in vier onderdelen: KPI, P2P Proces, AP Financial, Purchase.

Er zijn standaard dashboards, rapporten, KPI’s en ad-hoc rapportages met betrekking tot het accounts payable en procurement proces. Juist de beschikbaarheid van data en dit op een goede wijze gebruiken, geeft u inzicht in uw proces.

Hoe u dit het beste kunt doen, leren we u een interactieve hands-on training. Tijdens deze training krijgt u handvatten om Analytics in te zetten binnen uw organisatie. We laten zien hoe deze tool gebruikt kan worden en geven inzicht in de meest voorkomende rapporten.

Voor wie?

Key-users Financiële Administratie, Finance managers, Procurement managers.

Wat neemt u mee naar huis?

Tijdens de training krijgt u handvatten voor het gebruik van Analytics. Na afloop van de training ontvangt u een samenvatting van de informatie die getoond is.

Programma

12.00 uur        Ontvangst met broodjeslunch
13.00 uur        De Ins & Outs van Analytics
14.15 uur         Pauze
14.30 uur        Hands-on Training, waarbij we ingaan op de belangrijkste rapportages
15.30 uur        Tips & trucs, vragen
15.45 uur        Afsluiting

Benodigdheden

Voor de hands-on training wordt gebruik gemaakt van een SaaS omgeving. Deze kunt u benaderen vanaf uw eigen laptop. Heeft u geen laptop beschikbaar? Geef dit dan aan bij uw aanmelding. Wij zorgen dan dat er een laptop voor u klaarstaat.

Kosten voor de training bedragen eenmalig € 295,- exclusief btw.

Over ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, oplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan omvangrijke ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Gegevens

Datum:
juni 4
Tijd:
12:00 - 16:00
Kosten:
€295
Evenement Categorieën:
,

Organisator

ICreative
Telefoon:
0318493150
E-mail:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Locatie

Ede
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
+ Google Maps
Telefoon:
0318493150

Gegevens

Datum:
juni 4
Tijd:
12:00 - 16:00
Kosten:
€295
Evenement Categorieën:
,

Organisator

ICreative
Telefoon:
0318493150
E-mail:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Locatie

Ede
Oortlaan 2
Ede, 6716 WD
+ Google Maps
Telefoon:
0318493150

Waarom ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, e-facturatie en purchase-to-pay oplossingen aan ondernemingen, instellingen en overheden. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van inkoop en factuurverwerking.

Technologie Partner

Wij hebben veel ondernemingen geholpen met implementatie én support van Basware en Kofax producten. In Nederland en ver daarbuiten.

Kennis Partner

ICreative heeft in de afgelopen 15 jaar veel kennis opgedaan over purchase-to-pay, e-facturatie en verandermanagement. Kennis die wij graag met u delen.

Excellence Partner

Waar onze leveranciers stoppen, gaan wij verder met complementaire diensten, zoals geautomatiseerde kwaliteitscontrole op inkomende facturen.

Wij staan voor u klaar!

Vragen over purchase-to-pay of e-facturatie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Alleen aanmelden voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook!