Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Seminar: Hoe verhoogt u de efficiency van uw organisatie?

juli 4 | 12:00 - 17:30

De meeste bedrijven richten zich primair op het behalen van een zo hoog mogelijke omzet en winst. Slechts weinig bedrijven besteden daarbij structureel aandacht aan strategie, de efficiency van processen, waarde creatie en relatie met de klant. Dit terwijl economische waarde de basis vormt van het bestaansrecht van elk bedrijf ter wereld. Hoe zit dat eigenlijk?

Coforce, zusterbedrijf van ICreative, neemt u mee in haar visie op het faciliteren van gerobotiseerde werkprocessen en het doorontwikkelen van klantrelaties.

Tijdens dit seminar krijgt u antwoord op de vraag hoe u uw organisatie weer productief, klantgericht en kostenefficiënt kunt maken. Hoe kunnen afdelingen beter samenwerken? Hoe kunt u uw medewerkers aanmoedigen om tot betere resultaten te komen?

Het seminar komt tot stand in samenwerking met iPM Partners. Nadere informatie over het programma volgt binnenkort.

Over ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, oplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan omvangrijke ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Gegevens

Datum:
juli 4
Tijd:
12:00 - 17:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Heestereng
Oortlaan 2
Ede, Gelderland 6716 WD Netherlands

Organisator

Coforce
Telefoon:
+31 (0)318 64 87 42
E-mail:
contact@coforce.nl
Website:
https://www.coforce.nl/

Gegevens

Datum:
juli 4
Tijd:
12:00 - 17:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Heestereng
Oortlaan 2
Ede, Gelderland 6716 WD Netherlands

Organisator

Coforce
Telefoon:
+31 (0)318 64 87 42
E-mail:
contact@coforce.nl
Website:
https://www.coforce.nl/

Waarom ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, e-facturatie en purchase-to-pay oplossingen aan ondernemingen, instellingen en overheden. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van inkoop en factuurverwerking.

Technologie Partner

Wij hebben veel ondernemingen geholpen met implementatie én support van Basware en Kofax producten. In Nederland en ver daarbuiten.

Kennis Partner

ICreative heeft in de afgelopen 15 jaar veel kennis opgedaan over purchase-to-pay, e-facturatie en verandermanagement. Kennis die wij graag met u delen.

Excellence Partner

Waar onze leveranciers stoppen, gaan wij verder met complementaire diensten, zoals geautomatiseerde kwaliteitscontrole op inkomende facturen.

Wij staan voor u klaar!

Vragen over purchase-to-pay of e-facturatie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Alleen aanmelden voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook!