Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Online Seminar: Lean Finance

7 June 2018 | 15:00 - 16:00

icreative logo klein

Realiseer Meer Controle en Minder Complexiteit in Purchase-to-Pay

Het continu verbeteren van financieel-gedreven en purchase-to-pay processen is afhankelijk van diverse factoren: technologie, bedrijfsprocessen, methoden van invoeren en verbeteren, en van mensen.

Maar wat betekent dit nu in de praktijk? Hoe pak je de kritieke succesfactoren aan? En wanneer is de juiste tijd? Is het een kwestie van groots denken, maar klein beginnen? Is de aanpak planmatig of agile? En hoe creëer je buy-in? Door met een ijzeren vuist of tafel te slaan of past de fluwelen handschoen beter?

Lean Finance

De lean-methodologie en bijbehorende tools neemt aan populariteit toe binnen Finance & Control afdelingen. De gedachte achter lean dat processen en de besturing daarvan dermate zijn ingericht, dat de waarde voor de klant wordt vergroot. Onder meer door verspilling in de breedste zin te voorkomen. De sleutel tot succes ligt echter bij de medewerkers van de organisatie.

Met de juiste inspanningen wordt er meer zicht en daarmee controle verkregen op bedrijfsuitgaven. Bovendien wordt het purchase-to-pay proces minder complex, waarmee de operationele kosten ook gedrukt worden.

Ronald Vestering van Bol.com en Freek Peters van Grandvision delen hun kennis en praktijkervaringen tijdens het online seminar onder leiding van moderator Raquel Verwei.

Sprekers

Bol.com | Ronald Vestering | Hoofd Administratie

Bol.com is een webwinkel in Nederland en België die in 1999 werd opgericht door het Duitse mediaconcern Bertelsmann AG. Bol.com ontvangt sinds 1999 met regelmaat de jaarlijkse Nederlandse thuiswinkelawards voor onder andere “Beste webwinkel van Nederland”. In 2014 werd de webshop bekroond als “Beste webshop van België 2014-2015”. Tijdens de Global e-commerce summit in 2014 werd bol.com uitgeroepen tot “Beste webwinkel van Europa”.

 

GrandVision | Freek Peters | Finance Manager RSS

GrandVision is het moederbedrijf van Pearle en EyeWish. GrandVision is met ruim 7000 winkels in ruim 40 landen actief en stelt 36.000 mensen te werk. Frederik heeft voor grotere retailers gewerkt zoals A.S. Watson, Parfumerie Douglas voordat hij zijn carrière voortzette voor 8,5 jaar bij GrandVision. Frederik heeft in die jaren vele paden bewandeld om de processen binnen Finance verder te ontwikkelen en efficiënt te maken. Met name processen op het gebied van purchase to pay hebben zijn aandacht gehad om hierin duidelijke efficiëntie te behalen. Met het afronden van de eerste internationale uitrol van SAP en Basware als Global Solution heeft voor Frederik nu het optimaliseren van maandafsluitingen en de opstart van Robotics zijn uitgebreide aandacht.

Ra’quel | Raquel Verwei | Eigenaar & Consultant

Raquel Verwei studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Na haar studie is zij post-doctoraal voor de opleiding Accountancy afgestudeerd en sinds 2005 in het register opgenomen als registeraccountant (RA). Raquel is haar carrière gestart bij de Rijksoverheid waar zij vanuit de audit- en compliance omgeving verschillende rollen heeft bekleed bij diverse ministeries. In 2007 heeft Raquel de Rijksoverheid verruild voor het Bedrijfsleven en een snelgroeiend bedrijf opgericht. In 2012 heeft ze RA’QUEL opgericht, wat een kwaliteitsspeler moet worden op het gebied van finance solutions. Naast haar werkzaamheden bij RA’QUEL verzorgt zij tevens trainingen voor de NBA. Tijdens het seminar zal zij de rol van moderator op haar nemen.

Meld je aan

Volg het seminar online vanuit je werk of thuis!

 

Gerelateerde content

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over ICreative

ICreative levert automatiseringsoplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan ambitieuze ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Details

Date:
7 June 2018
Time:
15:00 - 16:00
Event Category:

Organizers

ICreative
OnlineSeminar

Details

Date:
7 June 2018
Time:
15:00 - 16:00
Event Category:

Organizers

ICreative
OnlineSeminar