Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Factuurcongres 2019

april 11 | 08:30 - 17:00

heliview

Ook in 2019 zal ICreative weer van de partij zijn op het Factuurcongres 2019!

Tijdens deze 12e editie van het Factuurcongres staat transformatie centraal. De financiële afdeling is niet langer een ondersteunende functie, maar een afdeling die van toegevoegde waarde is in de keten. Digitalisering en digitaal factureren draagt in hoge mate bij aan deze transformatie en maakt steeds meer zaken mogelijk. Wat dat is en hoe u een bijdrage levert aan deze transformatie binnen uw organisatie leert u op het Factuurcongres.

Daarnaast is er natuurlijk aandacht voor de wet- & regelgeving en normering. Deze moeten er aan bijdragen dat E-factureren in Nederland sneller wordt geadopteerd. Nederland loopt hiermee al vooruit op de aanstaande Europese wetgeving.

ICreative is aanwezig met een stand aanwezig en zal samen met Ballast Nedam een presentatie verzorgen tijdens de break-out sessies. Deze case kreeg de Customer Success Award van Basware toegekend.

U bent van harte welkom op onze stand. U vindt ons naast Basware.

Aanmelden

Eindgebruikers (d.w.z. medewerkers betrokken bij de oriëntatie of de aanschaf van producten of diensten met betrekking tot factuurverwerking) kunnen kosteloos deelnemen wanneer ze voldoen aan de inschrijfvoorwaarden.

Klik hier om aan te melden

Over ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, oplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan omvangrijke ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Gegevens

Datum:
april 11
Tijd:
08:30 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Website:
https://factuurcongres.nl

Organisator

Heliview
Telefoon:
+31(0)76-5484000
Website:
https://heliviewct.nl/

Locatie

Nieuwegein Business Center
Blokhoeve 1
Nieuwegein, Utrecht 3438LC
+ Google Maps
Website:
www.nbccongrescentrum.nl

Gegevens

Datum:
april 11
Tijd:
08:30 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Website:
https://factuurcongres.nl

Organisator

Heliview
Telefoon:
+31(0)76-5484000
Website:
https://heliviewct.nl/

Locatie

Nieuwegein Business Center
Blokhoeve 1
Nieuwegein, Utrecht 3438LC
+ Google Maps
Website:
www.nbccongrescentrum.nl

Waarom ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, e-facturatie en purchase-to-pay oplossingen aan ondernemingen, instellingen en overheden. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van inkoop en factuurverwerking.

Technologie Partner

Wij hebben veel ondernemingen geholpen met implementatie én support van Basware en Kofax producten. In Nederland en ver daarbuiten.

Kennis Partner

ICreative heeft in de afgelopen 15 jaar veel kennis opgedaan over purchase-to-pay, e-facturatie en verandermanagement. Kennis die wij graag met u delen.

Excellence Partner

Waar onze leveranciers stoppen, gaan wij verder met complementaire diensten, zoals geautomatiseerde kwaliteitscontrole op inkomende facturen.

Wij staan voor u klaar!

Vragen over purchase-to-pay of e-facturatie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Alleen aanmelden voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook!